Elvinnétek CT-re olyan helyre a kutyátokat, ahol a recepciós flegma, sóhajtva beszél, ha kérdezel?
Másra való a két vizsgálat. Amit a küldő orvos mondott olyanra vigyétek!
Egyébként az egyetem, én oda vinném, ha az valamiért nem Budafokon van egy nagy rendelő ahol mr és ct is van.
Egyebekben a recepciós sóhajai nagyon nem tetszenének, elmennék személyesen és beszélnék úgy, ha akkor is agyatlan akkor megvárnék egy orvost és attól kérdezném meg, tehát -ha jónak gondolnám a helyet- adnék még egy esélyt. Ha az orvossal -vagy másik recepcióssal, asszisztenssel beszélnék utána dönteném el, addig én se vinném oda, ebben egyetértek veled.
"esélyem nem volt szólni..."
Megemeled a hangod és lassan tagolva kijavítod. Ha valamit beszól őlordsága akkor mondod hogy talán neki se ilyen stílusba kéne beszélni.
Nekem sztk-ban szoktak ilyen balf4szok lenni, bőrgyógyászat helyett nőgyógyászhoz vagy endokrinológiára adnak időpontot. Már megszoktam hogy szinte minden helyen analfabéta pitsák vannak a recepción/kartonozóban. A dokit kell nézni milyen, nem a nyomorék recepcióst. Mondd el neki akár 10x is mit akarsz, amíg nem jut el a csepp agyáig.
Természetesen. Aztán megkérdezném a vizsgáló orvostól, hogy ki a kóceráj vezetője, akinél panaszt lehet tenni.
Pont leszarom, hogy a recepciósnak szar napja volt. Ha én kedves vagyok vele, márpedig mindig úgy indítok, gondolom a kérdező is, akkor nem érdekel ha ő bal lábbal kelt fel, velem jobb lábbal beszéljen!
Nálunk a recepciósokra egy szavam nem lehet, kedvesek, mosolygósak, segítőkészek. Viszont az orvos leírhatatlanul flegma, lekezelő, elképesztően bántó stílusa van, hozzá képest dr. House egy kedves bácsi. A diagnózist először mindig muszáj neki latinul közölnie és mikor visszakérdezel úgy válaszol mintha éppen az ABC-t kéne magyaráznia, ha esetleg valami "butaságot" mersz kérdezni még a fejét is fogja, szabályosan kiröhög.
De engem nem zavar, mert emellett nagyon jó orvos, többször is azonnal megtalálta a megoldást olyan speciális esetekben, amikor más orvosok csak tanácstalanul gyógyszerezték össze-vissza a kutyámat.
Ettől függetlenül megértem, hogy ez borzasztóan zavaró, bántó, én is alapvetően elég érzékeny vagyok az ilyesmire, de itt valahogy el tudom engedni, én felteszem a sokadik "buta" kérdést is, csak hogy megnyugodjak, hogy tényleg nincs komoly baja a kutyámnak és ha ezért kiröhög hát röhögjön, nekem az a fontos, hogy a kutyám jól van, a többi nem érdekel, nem azért járok hozzá, hogy ott jól érezzem magam, hanem, hogy egészséges legyen a kutyám, de mondom teljesen érthetőnek tartom, hogy ez mást is nagyon tud zavarni.
Szóval szerintem itt is az a fontos, hogy a CT legyen jól megcsinálva, legyen egy értelmes diagnózis felállítva az alapján, a többit meg engedd el, csak arra koncentrálj, hogy a kutyád megfelelő ellátást kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!