Mit csináljak, ha a kutyám minden lehetséges módot kitalál arra, hogy kiszökjön?
Remélhetőleg 1 hónapon belül lesz új kerítésünk, ha jó idő lesz akkor meg elvisszük ivartalanítani.
Viszont addig is lehetetlen bent tartani. Legalábbis eddig semmi megoldást nem találtunk. Drótkerítésünk van. Próbáltunk alulra végig téglákat tenni, raklapokat is vittünk oda, de valahol mindig talál kiutat. Átugrik valahol, vag felszagattja több helyen. Már megkötöttük, mert más ötletünk nem volt, hosszú pórázon, csak 1 hónapra. Viszont leszedi magáról a nyakörvet. Hámot tettünk rá, de azt is levarázsolta valahogy magáról. Már a szomszédok azzal fenyegetőznek, hogy feljelentenek, amit meg is értek, mert kiskutyájuk, gyerekük van, és félnek. De nem tudunk már mit csinálni, mindent megpróbáltunk, ami eszünkbe jutott. Van bárkinek bármilyen ötlete? Mindenre kíváncsi vagyok.
De erdekes,h poraz nelkul futok 3 orat a kutyammal es tudja,h el tudna szaladni tolem es sose ernem utol,de nem teszi.
Kezdj el futni jarni vele,ha szereted a kutyad. Vagy maradj otthon ujsag internet es bnok nelkul 0-24-ben te is. Meglatjuk meddig birod .
Kutyasuli. Szerintem is annyi a baj összesen, hogy nem fárad le eléggé, és ezért keresi a kalandokat. A kutyasuli talán tud segíteni abban, hogy megtanuljon pórázon menni, vigyétek el sétálni, legalább naponta egyszer (de inkább többször) hosszú sétákra.
Én őszintén nem várnék at ivartalanítással addig, hogy jobb idő legyen, de kérdezzétek meg az állatorvosotokat erről. Illetve lehet, hogy neki is lesznek tippjei arra vonatkozóan, hogy mit tudtok csinálni.
Próbáltam vele sétálni menni többször is, de nem bírom. Tényleg Stafforshire-m van, és nem vagyok egy nagyon gyenge ember, de volt már hogy elrántott, folyamatosan húz. Kutyasulira nincs pénzem, magamtól meg nem tudom megtanítani.
1 éves körül volt, amikor örökbe fogadtuk és már akkor is majdnem ilyen erős volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!