Baja lehet a kutyámnak?
Apám élettára akit nem nevezek nevén mert egy ......... kakaós palacsintát adott a kutyámnak, aki egy 3 hónapos gyönyörű németjuhász. Mi baja fog történni? Mit csináljak, mire számítsak?
Komolyan mondom hogy egyes embereknek annyi esze nincsen hogy utána nézzen a dolgoknak.. Mivel nem vagyok orvos, így nem tudom mit kell csinálni, hát már megette tulajdonképpen délután csak ugyebár most kell közölni hátha beledöglik. Fuu de roppant dühös vagyok most....
Nem igazán tartalmaz sok kakaót az a kakaó feltételezem (nesquik? Mert abban még a cukor is ELVILEG csökkentve van,nekem a gyerekek azt isszák reggelente.)
Inkább cukros lehetett a palacsintával együtt,attól meg max pörög mint egy kisgyerek.
Egytől nem lesz baja,de szólj,hogy nem szabad.
Ja és ugye az olajban van sütve,úgyhogy szorulásra már ne számíts 😅
Miért nem vitted el állatorvoshoz ügyeletre?Vagy hívtàl fel ügyeletet?
Legközelebb ne adj neki palacsintát!
Oda kéne figyelni jobban..Nem mindenkinek való kutya!Sajnálom a kutyusod..:(
Jaj persze már,rohanjon ügyeletre egy palacsinta miatt,azért ne túlozzatok már el mindent.Nincs allergiás reakció pedig feltételezem nem most kapta a kutya.Nem hányt,nincs rosszul,semmi baja nem lesz egy kis kakaós palacsintától.Csak legközelebb ne adjanak neki.:D
Nem hal bele azonnal,a sürgősségi eset a nagy mennyiségben sokat kapó,és az allergiás kutya.
Nem akarok karogni es aggodom is a kiskutyaert ... de egy kolyok kutyarol van szo. Lehet problema, de ne legyen!
Remenykedj, hogy nem volt sok kakao abban a palacsintaban.
Valoszinu amugy, hogy most nem lesz semmi gond ... de ki tudja(?) ... fejlodesben van a kutya ... fene tudja mennyire viseli meg a szervezetet. Remenykedjunk, hogy nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!