Hogy lehet tápra szoktatni egy hús evő kutyát?
(kettes vagyok) Neked is igazad van
Nekem is hasonló okokból kellett átszoktatnom a kutyámat a tápra. Meg kell keresni mi az, ami ízlik neki. Nálunk a Wolf of wilderness bevált, annak mindegyika változatát kétpofára eszi. A széklete is rendben van tőle.
Én mondjuk fokozatosan álltam le a főzéssel és van, hogy a nagy hidegben hétvégén főzök egy zöldséglevest neki hússal (só, minden nélkül) és azt öntöm a tápjára. Esetleg ezt te is kipróbálhatod.
Karacsonyi unnepek kornyeken tul sok volt a fozocskezes ezert a kutyakaja elkeszitesen probaltam idot sporolni es atmenetileg tapot kapott a kutya.
Atyauristen ezt a sok szart! Pedig mindenbol a legjobbat vettem ... de ... a kutya ossze-vissza fingoraszott, a szeklete felpuhult es olyan ocsmany volt a konzerv es a szaraztap is, hogy soha tobbet nem adok ilyet a kutyamnak.
Munka miatt nincs idod fozni? Nem is kell minden nap es nem is kell fincsi puhara fozni ... tehat ez csak kifogas. Kutyakajat frissen is osszedobhatsz par perc alatt (nyersen is adhatod), de elkeszitheted tobb napra is elore.
De ha mindenkeppen at akarsz allni a tapos etetesre, akkor eleinte keverd a hazit a boltival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!