Keverék kölyök kutyáról meg lehet valahogy állapítani hogy nagyra nő e?
Figyelt kérdés
Kifejezetten nagy testű kutyust szeretnék de kölyköt.2022. jan. 16. 16:44
1/9 anonim válasza:
A lába (tappancsa) már korán megmutathatja, hogy kb. mennyire nagytestű kutya lesz.
Az az egyetlen szempont, hogy "nagytestű" legyen? Miért?
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, ez az egyetlen, más elvárásom nincs. És azért mert a nagytestű kutyákat szeretem, bár ezek nem tudom miért olyan lényegesek.
2022. jan. 16. 16:52
4/9 anonim válasza:
Keveréknél, ha tudni, milyenek a szülei, akkor abból lehet következtetni. Ha két kaukázusi jellegű kutya kölyke, akkor kaukázusi méretűre számíthatsz. Egy németjuhász-kangal mixnél a két kutya mérete között bármekkora. A mancs csak iránymutató, ha egy tacsi kölyöknek van nagy mancsa, ő csak a tacsikhoz mérten lesz nagy, de attól még kicsi marad
5/9 anonim válasza:
Fogadj orokbe egy idosebb kolykot vagy fiatal felnott kutyat, ha biztosra akarsz menni.
Inkabb, mint hogyha veletlenul kisebb testu lesz, visszavidd.
6/9 anonim válasza:
A tappancsra saját tapasztalatból nem alapoznék, van egy giga tappancsú kb 10 kilósom :D persze ránézésre nem kaukázusit vártunk belőle nyilván, de 2x ekkorát mint ami maradt. (A tesói tényleg 2x akkorák lettek mint ő)
7/9 anonim válasza:
Nekem ,,Border Colliem" van és a tappancsa túl nagy volt kis korában a kelleténél és valóban... Lett egy Border collie alkatú kimondom :/
8/9 anonim válasza:
Amelyik kutya nagy lesz, annak nem csak a tappancsa nagy, hanem a csukloja is egy nagy gomboc.
9/9 anonim válasza:
Ha legalább az anyakutyát ismered, az már támpont, menhelyre szoktak vemhes szukák meg anyakutyával kölykök kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!