Mi vesz rá valakit arra, hogy napi 3* tegyen ki képet a kutyájáról, mellé írva minden egyes poszthoz a kutya teljes kennelnevét, a kutya apja és anyja teljes kennelnevét, a kutya korát és a tenyésztője nevét?
Figyelt kérdés
2022. jan. 14. 19:40
1/9 anonim válasza:
Mi visz rá valakit arra, hogy mások ártalmatlan szokásáról írjon ki mindenféle ostobaságot egy anonim oldalon?
2/9 anonim válasza:
Büszke a kutyájára.
Reklámozza a tenyésztőt.
3/9 anonim válasza:
Szerintem kb ugyanaz, ami a momzillákat, csak ők a gyerMekeik képeit tolják szinte 0-24 -ben.
Figyelmet, törődést akarnak, és ehhez figyelemfelkeltő tárgyként a Kérdező esetében a kutyát, az általam vázolt (és nagyon létező) esetben a gyereket felhasználva.
4/9 anonim válasza:
Gondolom, éreztetni akarja, hogy drága kutyája van.
6/9 anonim válasza:
Büszkélkedik vele, ő dolga.
De nekem a kedvencem amikor már díjat nyert a kutya és folyamatosan minden díját odabiggyeszti a neve elé. XYCH, MultiCH, 2xBIS, BOB,tökömtudja még milyen címek Fifike Von Felmosórongy.
7/9 anonim válasza:
Az, hogy a kutya kora folyamatosan változik, ezért szeretné frissen tartani a kutyájáról közzétett információt, pontos adatokkal azok számára akik követik a posztjait.
8/9 anonim válasza:
Alapból nem értem, minek kell folyton posztolgatni bármit is. Az ilyen embereknek valami mentális bajuk van…
9/9 anonim válasza:
Nem lehet, hogy el akarja adni jutányos áron?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!