1/10 anonim válasza:
Lehet, hogy azért, mert szomjas.
3/10 anonim válasza:
ma 12:41 neked nobedij kellene. Mekkora felismerés.
4/10 anonim válasza:
Mert már öreg kutya. Az öregeknek pedig sok víz kell, mert gyorsabban átmegy rajtuk.
5/10 anonim válasza:
Érdemesebb lenne állatorvost kérdezni, aki ha ennyi alapján elkezd gyanakodni valamire, akkor alaposabban is meg tudja vizsgálni, hogy mitől lehet.
6/10 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani de nálunk a kutya halála elött pár héttel, hónappal ugyanez volt és szinte az egyik pillanatról a másikra, a megszokott vízmennyiséget szerintem meg háromszorozta iváskor.Aztán sajnos rák túlburjánzás miatt elkellett altatni.
7/10 anonim válasza:
#1 vagyok, bocs, de erre mit lehet mondani? Állatorvost kéne kérdezni, sőt elvinni és vérvizsgálatot csinálni, akkor tudná, miért nőtt meg hirtelen a vízigénye.
Sok betegség tünete lehet, ennyi idős kutyánál ennyi év alatt meg lehetett volna tanulni, hogy ha hirtelen megváltozik a kutya, orvoshoz kell vinni, nem a gyiken kérdezősködni.
8/10 anonim válasza:
Kb barmi lehet. Állatorvos és vérvétel. Azért mert öreg még nem kell figyelmen kívűl hagyni az egészségügyi problémáit.
9/10 anonim válasza:
Az enyém is sokat ivott idős korában. Lehet a veséjével van gond, vagy cukorbeteg, lehet daganatos is…ki kell vizsgáltatni.
10/10 anonim válasza:
1-es: az hogy itt valaki véleményt kér nem jelenti azt hogy nem viszi el orvoshoz. Lehet hogy csak véleményt kér amíg eljut a kutyus a dokihoz.
Kérdező szerintem nagy eséllyel betegség tünete. Azt kell kideríteni milyen betegség. Daganat cukorbetegseg veseelégtelenség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!