Átlagosan mennyibe kerül egy kutyakozmetika egy yorkie-nak? (szőr nyírása/vágása fazonra, fül szőr tépés)
Attól függ hol élsz. Nyilván más az árszabás falun, vagy nagyvárosban. Én apám hajnyíró gépével próbáltam megnyírni még tavaly a korlátozások alatt, mert nem dolgozhattak a kozmetikusok. Szegény kutya úgy nézett ki mint akit megtéptek.
Attól is függ hogy havonta vinnéd, vagy 2-3 havonta. Én havonta viszem 4800 Ft-ért, amiben a fürdetés, vágás, fülszőr tépés, bűzmirigy nyomás és karomvágás is benne van. Miskolcon élünk.
Attól függ,hogy milyen állapotban van,mit kérsz a kozmetikázás alatt (karomvágás,fültisztítás,fürdetés,bűzmirigy ürítés a vágás mellé pl) és mennyire tűri ezt a kutya.
Időre dolgoznak ők is,ha sok időt elvesz az,hogy a kutya nincs kozmetikához szokva akkor drágább.
Átlagosan 5000-8000 közt van az alap ellátás.(nyírás,fürdetés,karomvágás)
Nekem a Shih tzum szokott lenni (a fentiek mellett fültisztítást is kérek) 6500ft úgy,hogy közepes hosszúságú szőrrel viszem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!