Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mopszlim füle rózsásan áll....

Mopszlim füle rózsásan áll. Lehet rajta változtatni?

Figyelt kérdés
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha a mopsz kutyulimnak, aki 5 hónapos, rózsa fülecskéje van, akkor lehetséges e, hogy rendesen álljon neki. Egy tenyésztőnél láttam, hogy ilyen esetben egy pár napig leragasztja szigetelőszalaggal, bár ezt kicsit furcsáltam. De szerite beválik. (Bár nekem így is ő a legszebb! :)) Szerintetek? Csakis segítő válaszokat kérnék, és lehetőleg olyasvalakitől, aki már járt hasonló problémával! Köszönöm!
2008. dec. 14. 19:32
 1/2 anonim ***** válasza:

ne is tudtam,h a mopsznak is kell kötözni.az nem szigetelőszalag,hanem van kimondottan olyan ragtapasz,ami szőrkímélő.(nem fáj annyira amikor leszeded)

5hónaposan már szerntem elég késő,mi 6 hetesen 3szor két napra kötöztettük a kozmetikussal,2napot kötve van,egyet szellőzik,pihen.nekem yorkim van.és kálciumot is adtunk,hogy jobban erősödjön.kérd ki állatorvos véleményét.

2008. dec. 15. 19:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem kell nekik kötözni, csak a rózsfület kellene eltüntetni, ez kb. ugy néz ki, hogy a fülecskéje végét összefogod, és lefelé lógatva az alját körberagasztod. Legalábbis én így láttam, meg is kérdeztem, hogy miért van így. :))
2008. dec. 15. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!