Yorkshire terrier kutyus?
Lessz egy yorki kiskutyánk. Akinek van vele tapasztalata vagy esetleg tenyésztő,nagyon megköszönöm ha ír róla. Nyilván olvastam már a google-ben erről a fajtáról, de hátha van valakinek több tapasztalata.
Mennyire szeretni a gyerekeket, cicákat?
Mennyire nagy a mozgásigénye?
Baj ha néha pár órát egyedül lenne itthon?
Illetve fiu nev ötleteket is szívesen meghallgatok, mert egyenlőre semmi ötletünk sincs
Az enyém a gyerekeket nem szereti, a yorkie híresen nem szereti a gyerekeket, nem is ajánlják kisgyerekes gazdihoz. A macska szerintem szokatás kérdése, az enyém szereti őket, mert kölyökkora óta barátkozott velük.
A terrier jellege miatt, de lehet csak az enyém ilyen, de igényli a sok és kicsit hosszabb sétákat.
12 órát is kibírt egyedül, nem volt baleset sem. Az enyémet Eddynek hívják :)
Az enyém 4 hónapos fiú, Dante a neve.
A felnőtteket, kutyákat nagyon szereti, barátságos mindenkivel és bújós, puszilkodós, a gyerekeket viszont az enyém sem bírja, mert nyaggatnák őt és hangosak, rohangálnak, ez őt bevadítja és harapdálja a ruhájukat vagy elbújik előlük.
A mozgásigénye nagy, én napi 1 órát sétálok vele + 3-4 óra játék, rohangálás a házban. Nagyon okos, könnyen tanul és játékos, szereti visszahozni a labdát és húzgálni a kötelet, szereti a plüssöket, a pet palackokat, sípolós, zenélő játékokat.
A neveléséhez határozottság és következetesség kell, mert akaratos és makacs tud lenni. Nem szabad hagyni, hogy ő legyen a főnök, érdemes vele kutyaoviba és suliba is járni, élvezi más kutyák társaságát és szeret tanulni is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!