Milyen és mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Hozzám került egy négy éves keverék kan kutya, akinek semmilyen védőoltás nem lett még beadva soha. Milyeneket kell/lehet neki beadatni most, mennyibe kerülnek ezek kB?2022. jan. 3. 20:10
11/11 anonim válasza:
Az én kutyám az utcán élt, onnan került ideiglenes befogadóhoz fajtamentés védenceként, nem sokkal később hozzám, 1 veszettség elleni és 2 kombinált oltást kapott pár hét eltéréssel, egészségügyi kiskönyv, chip is kelleni fog, nekem azt már csak át kellett íratni, féreghajtó rendszeres költség, nekem az állatorvos Nexgard Spectrát ajánlott, azt adom folyamatosan. Elsőre külön kap oltast, következő évben már kaphatja együtt a veszettség + kombinált oltást, így olcsóbb is szokott lenni, meg csak egyszer kell odafigyelni az időpontra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!