Miért pisil be a kutyám még mindig a lakásba?
Már több mint 3 hónapos. Amióta elhoztuk, csak arra neveltük hogy kint pisiljen, kakiljon. Amikor süt a nap szinte egésznap kint van, játszik, utána mégis bepisil. Amikor rossz idő van, akkor is próbálom minden 30 percben ki vinni. Akkor persze el is intézi a dolgát. Volt már , hogy az ágyunkra is bepisilt.
Kérlek, csak normális válaszokat adjatok, nincs szükségem semmilyen negatívumra. Ha nem tudsz normális választ adni, inkább görgess tovább.
Köszönöm.
A szobatisztaságra neveléshez sok türelem kell, nem megy egyik pillanatról a másikra.
Az én kutyám 6 hónapos volt mire biztos lehettem benne hogy nem lesz több baleset.
Nincs semmiről lemaradva, jól csinálod hogy sokszor kiviszed.
Az egyetlen ami abnormálisnak mondható, hogy az ágyra pisilt. Felmehet egyébként?
Rendben. Köszönöm a válaszokat!
Csak azért nem értettem hogy 3 hónapos korára még bepisil, mert az egyik ismerősöm nevetett ezen mikor mondtam neki, mert neki ennyi idősen a kiskutyája már szobatiszta volt (állítólag.)
Itt a sorrend nincs vilagosan kifejezve . Igy nem adja meg neked a kijaro tisztdletet.
Sorrendisegi szabalyokat keresd ki neten es tarsd be. Vagy fogadj tobbszazezerert kutyaoktatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!