Melyik kennellel járnának jobban a kutyák is meg én is?
Két közepes méretű kutyának kellene kennel, éjszakára.
Ez lenne a jobb (a kutyáknak, és nekem is pénzben)
vagy ha építtetnék egy betonaljzatos, téglás, szigetelt, hasonló méretűt.
Kutyaház lenne mind2 verzíóban.
Ha építtetnék, az mennyibe kerülne kb?
Nálunk elkerített rész a "kennel" bőven nagy, így ha hosszabb időre vannak bezárva, akkor se mondanám rossznak (persze a legjobb amikor kint lehetnek, és szinte mindig kint vannak).
Csak a kerítés alatt, meg egy kis járda rész van lebetonozva, nem kell az egészet (nyáron átforrósodik és állandóan kemény, a kutya könyöke is kiköpik rajta ahogy fekszik).
Van egy hatalmas fájuk, ami állandóan árnyékol, illetve egy fedett rész, de minden oldalról nyitott, szellős.
Szerintem a legjobb a kutyának ha egy egész normális méretű részt elkerítesz (persze erősen befolyásolja a kert nagysága, tudom) egy normális kerítéssel, olyan helyen ahol mindig van árnyékos rész (nyárra).
Szerinted nyáron a fémlemez mennyire fog felmelegedni?
Ráadásul csak egy oldalról nyitott,, levegő mozgás semmi.
1es, vmi normalis kennelt akarok, nem egy lekeritett kertreszes takolmanyt
2ea, tepen meg pont jol jonne ez amit irtal.
#3 ez a bizonyos "tákolmány" sokkal jobb a kutyának. Bár nem tudom mire gondoltál, nem azt írtam, hogy te rakd össze.
Amit belinkeltél, az egy díszketrec ami mégcsak nem is jó, télen se lesz jó, a fém télen hideg.
Sosem értettem minek egy kennelnek aljzat. A fa szètszálkásodik, beázik, seperc alatt tönkremegy, akármilyen lakkal van kezelve, ráadásul drága is.
Beton meg szintén csak szar, mert kemény, kifekszi rajta magát a kutya, nyáron ontja a meleget, télen meg hideg, esőben meg ugyanúgy vizes.
Ha van rá 400.000 forintod sokkal jobban jársz egy egyszerű kennellel.
Nekünk is az van, bár kicsi alapterületű, mert csak rövid időre éa ritkán van használva.
Szintén 4 oldalról nyitott, mert a szomszéd kerítése mellé van állítva, ami zárt pala, érdemes jól elhelyezni, mert akkor anyagba sem kerül annyiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!