Hogy kezdjem a baba és a kutya "összeszoktatását"?

Kettesbe ne hagyd a kicsit a kutyakkal ez az elso gondolat
Masodik pedig az hogy ahol maszkalnak a kutyak oda nem rakod le a gyereket ahol a kutyak is maszkalnak
Gondolom a nappaliba,haloba nem mennek be

Ezt jol megaszontam😀
Masodik mondat:ahol maszkal surun a kutya oda nem rakod le a gyereket maszni

Ha jobb lesz az idő, gondolom az udvaron is fogod hagyni hogy mászkáljon...
Nekem csak kutyáim vannak, gyerekem még nincs, de az ismerőseim nem szokták ezt nagyon túlreagálni, "kell a babának a bacilus".

Mint irtam nem hagyod kettesben oket es ahol a kutya maszkal oda nem rakod le,kb ennyi
De nem hiszem hogy baja volna mert mikor mi gyerekek voltunk ha meg emlekszel homokot ettunk meg sarat es nem tudni hogy elotte nem e pisilte le kutya vagy macska:D

"Kanapén alszanak a konyhában. Ők is a gyerekeink."
Nincs több kérdésem...

De miért van a konyhában kanapé? :D egyébként semmi baja nem lesz, bár én raknék alá egy játsuószőnyeget, mert hiába van padlófűtés, azért kemény a kő meg "hideg".
Az összeszoktatást nyilván fokozatosan kell, de te ismered a kutyáidat. Mi az első nap megmutattuk neki, aztán utána minden nap találkozott vele (nagytestű kinti). Nálunk nem kellett figyelni a fokozatosságra, mert ismertem annyira a kutyám, hogy pontosan tudjam, hogy nem tesz kárt semmilyen téren a gyerekben. Nyáron is kiterítettem egy pokrócot a fűre amin a gyerek volt, a kutya még a szélére se lépett rá, nehogy rálépjen a gyerekre. A szélénél nyújotta a nyakát, hogy oda tudja dugni az orrát a fejéhez.
Viszont ne hagyd őket egyedül, mert sok kutya nem bírja azt a frekvenciát amin néha a gyerekek visítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!