Tacskómnak kemény a hasa, mi baja lehet?
A 7 éves fiú tacskómnak egy napja fáj a hasa, kemény is olyan mintha fel lenne fújódva, széklete van viszont kevésbé mozgékony. Ha mepróbálom 2 lábra emelni akkor fájlalja a hasát, vonyít. Tegnap óta javult valamelyest a helyzet de még mindig hasonlók a tünetek (bár enyhébbek).
Mit célszerű ilyenkor csinálni?
Mi lehet a baja?
Köszönöm a válaszokat, azért érdekes látni, hogy a "segítőkész embereket" akik ugye azért vannak itt, hogy valamilyen érdemleges információval segítsék a kérdezőket, így felháborít egy eset, amibe csak minimálisan látnak bele.
Sőt az én k@rva anyámat, hogy nem vittem még el állatorvoshoz. Természetesen ha látnám rajta, hogy szenved azonnal elvinném (bár ilyenkor elég nehézkes állatorvost találni), szerencsére nem ilyen súlyos a helyzet. Természetesen el fogom vinni állatorvoshoz amint csak lehet/ rendelnek. Sokkal okosabb tehát nem lettem.
"Ha mepróbálom 2 lábra emelni akkor fájlalja a hasát, vonyít"
Persze, nem szenved...
Ügyelet meg nincs nálatok, ahogy a szomszéd városban sem, igaz? De igen, van.
Akkor kocsi nincs, igaz? Vagy az is van?
Akkor kedv nincs elmenni a kutyával és fizetni az orvosnak? Azt hiszem ez lesz az ok.
Az emberek meg nem a te kedvedért vannak itt. A normális, felelős állattartók normális, segítőkész válaszokat kapnak. De buksisimi nem jár azért, mert a beteg kutyádra magasról teszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!