Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Adhatok nagykutyáknak való...

Adhatok nagykutyáknak való tápot egy kistestű kutyának?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni Acana Adult Large tápot a cane corsomnak. Adhatom ugyanezt a tápot a francia bulldogomnak is vagy inkább vegyek neki egy másik típusút? Amúgy majdnem egyidősek (2 és 3 évesek).
2010. szept. 7. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyetek másikat. Mi jártunk így igaz cicáknál, és egy napra teljesen lebénultak, nem tudtak járni.
2010. szept. 7. 18:57
 2/6 anonim ***** válasza:
hányhat tőle, ha megterheli a gyomrát
2010. szept. 7. 19:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jó royal canin fajtatápok vannak van francia bulldognak is :) Én a helyedben a másik kutyusnak is royalt vennék ha van fajtatáp akkor azt :) Nekem nagyon bevált sok sikiert neked is :)
2010. szept. 7. 19:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Én azért azt nem hiszem, hogy lebénulhatnak attól, ha nagy kutyáknak való tápot kapnak. Ugyanmár...
2010. szept. 7. 19:45
 5/6 anonim ***** válasza:
nem,azért van külön fajta táp a kistestűeknek. főleg a francia bulldogoknál lényeges a különbség, mert rövid a nyelőcsövük, kicsi a gyomruk, és hányósak is. eddig mit etettél vele?
2010. szept. 8. 12:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Eddig Purina Dog Chow Sensitive-t kaptak, illetve főztem nekik. A kicsi néha kapott Friskies Mini Menüt. De akkor most is veszek neki külön valamit.
2010. szept. 8. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!