Nagyon gáz más kutyájával "pózolva" facebook profilképet kitenni?
#10 Akik ismernek, azok tudják, hogy van/nincs háziállatom. Aki nem, azt nem is érdekli.
Aki meg meglepődik, hogy "jéé, lett kutyád?" annak be lehet írni a szitut, azt meg látják a többiek is.
Én gazdiként nem engedném. Az emberek többsége nem olvas, nem gondolkodik. A szüleimnek gratuláltak a házasságukhoz egy bescannelt és feltöltött papírfotó alá, pedig több évtizede készült a kép...
Közeli családtagnak más, ha valaki tenyésztő és a nála született kiskutyával pózol, az is érthető, még az sem gáz, ha vakvezető kutya kölyöknevelőként pózol a nála lévő leendő vakvezetővel. De egy random ismerős kutyájával nem szerencsés.
Nem gáz, miért lenne az?
Egy barátnőmnek sokáig egy olyan profilképe volt kint amin az én kutyámmal pózolt. Imádtam azt a képet mert a kutyám pont a kamerába nézett, amit ritkán tett meg.
És ha valaki azt hiszi hogy az ő kutyája? Akkor elveszik tőlem, vagy mi? Engem aztán nem érdekel hogy ki mit hisz. Mondjuk én nem a lájkokért élek, nem hiszem azt hogy mindennek én vagyok a közepe és nem vagyok irigy ha a barátnőm az én kutyámmal való pózolásért kap lájkokat. Hidegen hagy a kirakatélet.
Ma már mindenre túlérzékenyek az emberek.
Az egyik barátnőmnek is volt olyan profilképe, amin az én kutyámmal van. Nem zavart :)
A leírásban odaírta, hogy az én ebem. Ettől függetlenül jött "lett kutyád??" komment, csak nevettünk rajta :D
Gazdifüggő, tiszteletben kell tartani hogy engedi-e vagy sem, a továbbiakban meg semmi köze hozzá másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!