23/30 anonim válasza:
Nem csúnya de nem is szép!Láttam már nagyon szép amstaff kölyköt és az teljesen más volt!A lábai,pofija!
De tényleg cuki, egyébként az én kutyám se szép mégis jobban szeretem az életemnél!;)
Sok sikert hozzá,neveld meg jól:)
24/30 anonim válasza:
aranyosnak midnen kiskutya aranyos, de szépnek egyáltalán nem szép, a hátsó lába az utolsó képen pedig szerintem ki van fordulva, felnőttkorára rosszabb lesz
és nem kapom be és nem szarok gcit csak azért mert ez a véleményem, vagy már véleményt mondani se szabad taknyos kölyök?
25/30 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2010. szept. 10. 15:07
26/30 anonim válasza:
27/30 A kérdező kommentje:
mindenki írja hogy kifelé fordul alába hát a másiknak is amit küldött az illető!!
2010. szept. 11. 10:47
28/30 anonim válasza:
igen és hol fordul kifelé a lába?
29/30 Winner of Royal Hill válasza:
Amit az illető küldött ebből a szögből egy picit franciásnak tűnik a lába.
A te kutyádnak emellett még görbül is. Ez azért nem ugyanaz.
30/30 anonim válasza:
Csak terpeszbe áll, nem lehet fűvet legelni kiállítási beállásban :D. Ég és föld a különbség a két kutya közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!