Küzdjek tovább érte, vagy engedjem meg apámnak, hogy elaltassuk?
Ez betegség nem méreg,a szomszéd nem tud betegséget bedobni neki..az,hogy zavarja a kutyátok ugatása még nem jelenti,hogy azonnal ő a ludas.
Ez valami betegség,amit a dokinak már mondania kellett volna,hogy mi.A felvétel se kellene,hogy kivehetetlen legyen.
Én nem hiszem,hogy halálos beteg lenne főleg ha az orvos is azt mondta,hogy alapjáraton egészséges.
Vigyétek máshová vagy a rendelőn belül más dokihoz,vizsgálja ki mi van.Nem kell mindent azonnal altatni,csak mert fájdalmai vannak.Nekem is vannak,kezel orvos,de meghalni nem akarnék még ennyi miatt..:D
Őszintén.
Csak azért kűzdenél érte, hogy a lelkiismereted nyugodtabb legyen, hogy te mindent megtettél.
Ha ez megnyugtat, vidd el még 30 orvoshoz, hogy mind ugyan azt mondja. De felesleges más szenvedését húzni csak azért, mert a te egód nem bírná ki, hogy nem segítettél.
Addig nem engedném el, amíg nem tudom, hogy mi a baja. Van állatorvosi ügyelet is. Biztos, hogy van olyan ismerősöd, akinek van autója. De akár facebookon is tudsz segítséget kérni állatvédős csoportokban.
Ha azt mondja az orvos, hogy nem gyógyítható, vagy nem tudjátok megfizetni, akkor jobb neki is, ha altatja a doki.
7-es Igen, azért küzdenék, hogy újra láthassam ugrálni, boldognak lenni, kínszenvedés nélkül. És egyre inkább érzem azt, hogy lehetetlen.
Az egómat illetően ha azt írnám ki, hogy el akarom altatni, azt válaszolnád, hogy azért, mert könnyebb feladni, mint küzdeni azért, akit szeretsz igaz?
Ezért vagyok kíváncsi több ember véleményére, hogy átlássák a helyzetem, hogy mutassanak utat, mert én már elvesztem az erzelmek es realitás közt. Es kösz a te válaszod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!