Ki hogy szokta a kutyáját el inni állatorvoshoz? Kennel e vagy sétálva?
Nincs a falumban doki, ezért kocsival és boxban viszem a kutyákat, de tudnak utazni kézben, lábnál, ülésen kutya biztonsági övvel.
Szájkosarat egy ideig hordtam, a biztonság kedvéért, de nagyon kedves kutyák és láttam, hogy mások sem visznek, sokkal antiszocabb kutyákkal, így én is elhagytam...
12+
Amugy tenyleg ... itt elek Ujlipotvarosban :) ... minden sarkon van egy allatorvos ... de en inkabb autoba ulok es kimegyek Nagykovacsiba, mert ott a legjobb fej a doki :))) ... es meg ert is a dolgahoz!!!
10 perc setara van a doki igy gyalog megyunk.
De volt mar az egyik kutyam annyira rosszul, hogy anyunak mondtam dobjon el minket, mert kezben vinni nem lett volna egyszeru es elegge gyenge volt,nrm tudott volna setalni.
Busz(ott szájkosár + póráz)
Vagy kocsi, akkor az anyósülésen ül az ölemben
Gyalog, egy darabig szépen jön, aztán fordulna vissza, amint rájön, hogy ez nem a szokásos délutáni séta :D
Utána kicsit nehezebb, de valahogy oda érünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!