Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért csinálja meg a rosszat...

Miért csinálja meg a rosszat a kutya, ha tudja hogy kikap és halálosan retteg a büntetéstől?

Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 20:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ha nem írtam hogy nem az én kutyám akkor kérdezni kell és nem alapnak venni hogy az enyém.

Amúgy meg igenis tudom mit tesznek vele mert rokonok vagyunk és legjobb barátok. Csak ebben nem értünk egyet. És a rossz dolgok teljesen átlagosak, ugatás, vagy ne menjen egyes helyekre, ne egyen fel a földről vagy amit bármelyik kutyás tilt...

2010. szept. 6. 21:28
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

a kisgyerek értelmi szintje a szülőktől függ.

úgy mégis milyen kisgyerek? 1éves? 6éves?

na? a gyerek nem a hangsúlyt érti, hanem a szavakat...

nem?

mindegy, Dantes, ezt is írd bele a készülő összeollózott tanulmányodba :D

2010. szept. 6. 21:46
 13/17 anonim ***** válasza:
egy kutya játékból,örömből is kifakadható az ugatása nem csak agreszívan,na meg szeretne játszani a többi kutyával is.szegény kutya :( amugy meg azért vonyit,sír,fél mert meg verik.ha már egy kutya nagyon fél a bűntitől akkor komoly kerést kaphat szegény és fél amugy meg azért nem fogad nekik szót mert nincs tűrelmük hozzá és nem foglalkoznak vele!csoda hogy nem szököt még el tőlük szegénykém :( ha valami jót csinál akkor jutalmazni kell,ha meg rosszat csinál akkor semm kell bántani csak erélyesen rá szólni!ha fél tőle enyire a kutya akkor jobb lenne neki egy új szerető,gondoskodo,felelöség tudatos,igazi állatbarát gazdi aki tudd vele foglalkozni,4-5x sétáltatni,játszani vele napi színten többször is.nekem is van egy kis kutyám és soha nem ütötem meg és mégis poráz nélkül jün a lábam mellet és szót fogad,persze néha mikor suliban avgyok szét szed valamit de olyankor leszidom és nem foglalkozok vele 1-2 órán keresztűl.4-5 x viszem sátálni+a parkban szabadon szaladgálhat és játszhat a többi kutyusal dándogtól csivaváig minden fajtával,méretell és semmi gond sincs vele és vissza is tudom hívni kutya,macska,emberektől is pedig 4 hónapos.tudom ez még nem akkora bizniz hogy egy 4 hónapos kutyát vissza hívjak de legeláb figyel rám és ragaszkodik.szerintem a szomszéd kutyával is többet kéne foglalkozni,s ha anyukám engedné elmenék meg tanitani őt.:D nagyon szeretem az állatokat.milyen fajta ha szabad kérdeznem?
2010. szept. 6. 22:33
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerinted érdemes válaszolni neked, amikor nem is a te kutyád és úgysem tehetsz semmit?

Legfeljebb együtt sajnálkozunk veled.

Ennyi.

2010. szept. 6. 22:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha nem a te kutyád, miért nem írtad le a kérdés kifejtésében? Ahogy leírhattad volna a körülményeket is, amit kommentben megtettél. Megkímélhetted volna magadat is, meg a válaszadókat is a félreértésektől.
2010. szept. 7. 14:41
 16/17 A kérdező kommentje:

Nem az a baj hogy nem foglalkoznak vele! Hanem hogy túl kemények amikor megbüntetik. Jutalmazni szokták amikor nevelik, és olyankor nem szídják meg, csak ha rosszat csinál, és kutyákkal is játszik csak ha messziről jön egy felé akkor megugatja és nem azért mert játszani akar, de utána nem bántja. És mondom szót fogad, azonnal abbahagyja, csak utána megint kezdi, és közben tudja hogy rosszat csinál mert látszik hogy ideges (és nem azért mert idegbeteg mert ha nem rosszat csinál akkor tök nyugodt), de mégis csinálja... És különben is mivan ha mégis meg tudom győzni? Azért kéne megértenem miért csinálja a kutya, mert ők azt hiszik hogy direkt rossz meglázadozik és azért büntetik ennyire. Szóval valaki tud segíteni?

A válasz szempontjából nem volt fontos kié a kutya, mert nem az volt a kérdés hogy mit gondoltok a gazdáról.

2010. szept. 7. 15:07
 17/17 A kérdező kommentje:
Amúgy meg én is úgy tudom hogy va kutya a kisgyerek szintjén van, és nem tudom miért fáj ez a tudományos megállapítás egyeseknek. Ettől még kutya nem=gyerek, ettől nem lesz semmi baja a gyereknek.
2010. szept. 7. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!