Miért csinálja meg a rosszat a kutya, ha tudja hogy kikap és halálosan retteg a büntetéstől?
Ha nem írtam hogy nem az én kutyám akkor kérdezni kell és nem alapnak venni hogy az enyém.
Amúgy meg igenis tudom mit tesznek vele mert rokonok vagyunk és legjobb barátok. Csak ebben nem értünk egyet. És a rossz dolgok teljesen átlagosak, ugatás, vagy ne menjen egyes helyekre, ne egyen fel a földről vagy amit bármelyik kutyás tilt...
a kisgyerek értelmi szintje a szülőktől függ.
úgy mégis milyen kisgyerek? 1éves? 6éves?
na? a gyerek nem a hangsúlyt érti, hanem a szavakat...
nem?
mindegy, Dantes, ezt is írd bele a készülő összeollózott tanulmányodba :D
Szerinted érdemes válaszolni neked, amikor nem is a te kutyád és úgysem tehetsz semmit?
Legfeljebb együtt sajnálkozunk veled.
Ennyi.
Nem az a baj hogy nem foglalkoznak vele! Hanem hogy túl kemények amikor megbüntetik. Jutalmazni szokták amikor nevelik, és olyankor nem szídják meg, csak ha rosszat csinál, és kutyákkal is játszik csak ha messziről jön egy felé akkor megugatja és nem azért mert játszani akar, de utána nem bántja. És mondom szót fogad, azonnal abbahagyja, csak utána megint kezdi, és közben tudja hogy rosszat csinál mert látszik hogy ideges (és nem azért mert idegbeteg mert ha nem rosszat csinál akkor tök nyugodt), de mégis csinálja... És különben is mivan ha mégis meg tudom győzni? Azért kéne megértenem miért csinálja a kutya, mert ők azt hiszik hogy direkt rossz meglázadozik és azért büntetik ennyire. Szóval valaki tud segíteni?
A válasz szempontjából nem volt fontos kié a kutya, mert nem az volt a kérdés hogy mit gondoltok a gazdáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!