Mibaj lehet? Mitortenhetett vele?
Folyik a csivavam nyala, bagyadt, es kicsit remeg is, ez egyik percrol a masikra tortent
Elotte kint jatszott az udvaron
Nembirom most orvoshoz vinni de reggel az elso dolgom az lesz!!
Most alszik, remelem nem lesz semmi baja.
Nagyon bevagyok panikolva nyugtassatok meg
Sajnos itt nem valószínű hogy szakértőket találsz. Én is azért írok mert nagyon kétségbeesettnek tűnsz nem azért mert nagy szaki vagyok.
Egy barátomnak volt epilepsziás kutyája. Hasonlók voltak a tűnetei. Kapott gyógyszert az álatorvostól, attól jobban lett a kutya. Ők sem tudták egyből orvoshoz vinni.
Attól hogy rosszul van a kutya nem biztos hogy maradandó baja lesz. Lehet csak rosszat evett.
Nézelődhetsz neten de szerintem nem nagyon tudsz most mit tenni. Próbálj megnyugodni és amint lehet vidd állatorvoshoz. Adjál neki vizet. Hagyd, had pihenjen.
Mar nem folyik a nyala, es nem is remeg viszont kicsit bagyadt🥺🥺
Nagyon felek
A szomszédunk kutyája meg megrágta a nyírfa kérget az udvarukon és az ütötte ki, ráadásul elég nagytestű kutya.
A nyírfacukor nagyon veszélyes rájuk.
Álmomban sem gondoltam volna,hogy ennyire.
Reggelre rendbe jött.
A mérgezés tünete lehet a fogíny és szemfehérje bevérzése (egér vagy patkányméreg esetén)
Remélem jobban lesz a kutyád!
Még ami eszembe jutott
A macskám jött így egyszer haza.
Egy ideig folyt a nyála és zavartan viselkedett.
De kb negyedóra múlva már evett, aztán aludt.
Arra gondoltam vagy egy varangyos békát vagy valami bogarat megpiszkált, aminek a mérge a szájába került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!