Urbanus veszettség?
Nem poénból mondta?
Nincs ilyen! Igen, megkattanhat egy ösztönerős kutya, ha a kennelen vagy láncon kívül 6-7-8 éven át nem lát semmi mást.
Hát, elég határozottnak tűnt a kijelentése,ezért kezdtem olvasgatni róla,de megnyugtattál.
Köszönöm
Azt tudod, hogy a veszettséget VÍRUS okozza? Ezért lehet ellene oltani.
A doki egy hülyeséget mondott neked. Nem volt szép tőle.
De azt se értem, hogy hihetted el? Kutyát tartasz, tudnod kellene, hogy a veszettséget vírus okozza.
Nem csak a 7-8 éven át tartó láncon vagy kis kenelben elő kutyák tudnak bekattanni, azok is akik ugyanúgy a házba vannak bezárva és a pisi-kaki gyors sétán kívül semmit nem ismer. Rossz tartás mellett tehát lakásban is kialakulhat ez, ahogy jó tartás mellett egy kenelben vagy megkötve se alakul ki ez (ha nincs állandó jelleggel megkötve, plusz futón van)
Ahogy írtad, te foglalkozol velük, mentek rendszeresen sétálni, futni, úgy szerintem nincs mitől félned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!