Szoktatok-e egy tángyérból enni a kutyusotokkal?
Ha marad valami fincsi ebéd után oda adjuk a tángyért nyalja ki egye meg ami maradt és aztán jól elmossuk őket
Ezen kívül kap este vacsit nyers húsos csontot.
Nem szoktam, mert nem hiszem, hogy egy munkavonalas belgának aki szabályok szerint él jót tesz az, ha összezavarom azzal, hogy a tányéromból eszik. Másfelől meg van neki normális kajája amit eszik, semmi szüksége az én fűszeres kajámnak a maradékára.
Szóval nem konyhamalacnak tartom.
A macskáim viszont kérdezés nélkül belezabálnak a tányéromba ha otthagyom 2 percre. 🤔
Elég megtévesztő a kérdés, mert nem vele eszel egy tányérból, hanem ő eszik belőle utánad.
Szóval csak emiatt kattintottam a kérdésre.
Jó újságíró lennél
Én mindig adok nekik egy falatot miután befejeztem, alapból nem főzünk fűszeresen és csak azt kapják, amit megehetnek (pl eszem virslit, ami nem csípős, akkor kapnak egy-egy falatot, amúgy meg suliban jutifalat gyanánt egy-két zacskót befalnak, mint ahogy a többi kutya is)
A tányéromat viszont nem adom nekik, nem tartom higiénikusnak.
"tángyérból"
Azt a Mucsaröcsögei stílusát nekije...😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!