Honnan tudjuk biztosra, hogy beagle-e? Állatorvos megtudja mondani?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!2010. szept. 6. 15:06
11/14 anonim válasza:
a dns profilja minden kutyának egyedi bár a különbségek minimálisak ez igaz, 0,2 %-on belüliek de a rokonsági vizsgálatok alapján megállapítható, hogy milyen fajták lehettek nagyvalószínűséggel a szülei-ha volt nem beagle akkor azt is amennyiben van beagle dns minta a génbankban
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nem fontos,csak kiváncsi lettem volna rá:)
Honnan van?Egyet örökbe fogadtunk,egyet befogadtunk,a legkisebbet pedig kaptuk:)
2010. szept. 16. 13:45
13/14 A kérdező kommentje:
Ja és dehogy akarom szaporítani.Eszemben sincs.Van elég kutya így is a világban!
2010. szept. 16. 13:46
14/14 A kérdező kommentje:
"Aki fajtatiszta kutyát szeretne, az előre gondolkozzon, ne utólag!"
Ennek a mondatnak itt nincs keresnivalója:)
Nem tudod milyen kutyát szerettem volna,és nem tudod miért tettem fel a kérdést:)
De a válaszodat neked is köszönöm.
2010. szept. 16. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!