Kutya szállító box-ot olcsóbban hol találok? Boros! Heves Pest megye!
Hamarosan megszületik a kisbabám ,de mivel van egy 4éves tündéri Yorkim, ki kell találnom valamit hogy "elzárjam " a kicsitől!(legalább míg megszokja/tanulja h a hálószobába ő nem mehet be,mert az ágyra felugrik ha nem vagyok ott )
Panel lakásban lakunk a párommal, a kiskutyámtól nem szeretnék megválni!Viszont higiéniai okok miatt is egy időre el kell "zárnom" a kicsitől ami szerintem érthető!
Szüleim nem vállalják,barátaim sem erre az időszakra!(ez az idő max 8hónap)
Ezért arra gondoltam hogy veszek egy szállító boxot,amolyan nagyobb 107cm-es fémet és abban tartom amikor a pici felvan ,eszik ilyesmi!Persze a séták meglesznek és ugyanúgy fogok vele foglalkozni is!
Nagyon drágák ezek a boxok ,azt szeretném ha valaki segítene ez ügyben!Vagy adjatok más tanácsot ha tudtok!
Mindenesetre nem szeretném a kutyát előrébb helyezni a gyerekemtől!Úgy szeretném megoldani hogy mindenkinek jó legyen...már amennyire lehet az adott szituációban.
köszönöm a válaszokat (erkölcs csőszök ne,így is bánt a dolog eléggé)
Ez egy nagyon jó kis cikk: [link]
Egyébként volt régen egy másik ilyen jellegű cikk a kutya.hu-n, csak azt most nem találom. Abban leírja az anyuka, hogy ő már a kórházból hazaküldött egy szagmintát (pelust) apával a kutyának, hogy ne érje váratlanul. Náluk is régen mindenhova mehetett a kutya, de a gyerek szobából kitiltották. Nagyon hamar megtanulta, de annyira, hogy a vendégek elé is odaállt és addig nem engedte be őket a gyerek szobába, amíg a szülők nem szóltak neki, hogy bemehetnek.
Kár, hogy nincs meg az a cikk, mert olyan szép volt, hogy én is megkönnyeztem.
Nem akarlak megsérteni de amikről beszéálsz azok alap dolgok ami miatt nem kellene elzárni a kutyát mert alapból tudnia kéne... Pl hogy nem megy az ágyra. Sosem szabadna a kutyával aludni nem csak azért mert jön a gyerek. Meg ilyeneket. Ezeket akkor kellett volna megtanítani amikor hazahozzátok. Arra is simán meg lehet tanítani hogy ne mejnem be egyes helyekre... Meg különbenis mit tenne? Felperülne a hatalmas termetével a kiságyba? Esetleg amikor a gyerek a földön játszik, de hol van az még...
Amúgy én a Fressnapfban láttam olcsóbban (kinek mi... 20 ezer körül, neten meg 50-60)
Eddig bárhova mehetett!Engem nem zavart!(Szobák)
Nem mondtam egy szóval sem hogy jól nevelt!Okos mert hallgat rám de pl az ágyra ha nem vagyok otthon felmegy!Nagyon makacs! (persze ismerem az oldalt:) lehet most fújjolni hogy nincs megnevelve minek nekem kutya....:)Ha otthon vagyunk csak a helyén fekszik!
Én a gyerektől sem akarom elzárni csak addig amíg nagyon pici !Ha kicsit megnő az lesz az első hogy összeszoktatom őket!Volt itt egy nagyon jó link!Az tetszett!Szerintem azt alkalmazom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!