Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szeretnék a Kaukázusi Juhászom...

Szeretnék a Kaukázusi Juhászomhoz egy kaukázusi kölyök szukakutyát, de az lenne a jó ha ingyen. Hol tudok ilyet találni? Néztem az ilyen gazdi kereső oldalakat de ott csak felnőtteket találtam .

Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 22:05
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nem kell nekem olyan,hogy tökéletes legyen......meg álltalába van úgy hogy a szuka kölyköt nem tudják eladni....hisz a kanokat jobban viszik.....

Azért lenne jobb ha még kölyök lenne mert akkor csak itt nő fel....könnyeb neki is beilleszkdni....

És nem kell attól tartanom hogy valamelyik családtagomnak neki megy....habár ezt lehetetlennek tartom...mert ami most van 10 hónapos...kutyákkal nem agresszív de ha családtagról van szó....akkor nem ismer lehetetlent...

2010. szept. 6. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!