Miért sír a kutyám akkor amikor én is sírok?
Mert átérzi a szomorúságod azért
De cuki lehet🥰Biztos nagyon szeret téged
Utolsó, a kérdés az volt hogy MIÉRT SÍR, irtam, hogy tőle várok vígaszt?
Miért keressek fel orvost? Te nem szoktál havonta 2x sírni? Rossz hír stb. Jó neked!
Meg is válaszoltam mi a baja a kutyádnak, de látom csak egy mondat jutott el a tudatodig. Nem írtam, hogy tőle vársz vigaszt, nem tudom hogyit csinálsz, tanácsoltam hogy ilyenkor ne a kutyával foglalkozz.
Nem tudom milyen gyakorisággal sírsz, de a kérdésből csak annyira lehetett következtetni hogy gyakran. De nem, én nem sírok havonta 2x
Akinek nincs oka rá az nem sír.Bár az se mindig akinek lenne rá,hiszen a sírás nem old meg semmit.Sírhatok én,hogy má megint nincsen kenyér,attól még nem lesz.
Nem együtt érez veled a kutya,hanem bizonytalan veled kapcsolatban,és jó okkal,nem igazán vagy olyan gazda jelenleg akitől védelmet várhatna el,mert egyre erősebb lesz benne az,hogy neki kell megvédenie a te gyenge jellemedet.Ebből lehetnek idővel gondjaitok,ha nem fog elég erősnek tekinteni ahhoz,hogy a falka vezére lehess aki őt megvédi akkor fordulni fog a kocka és az sok gondot okoz neki is,neked is.
Mert amelyik kutya meg akar védeni,az 2 féleképpen fog tudni.
1.Agresszióval
2.Általa felállított szabályokkal
Például vonyítani és ugatni fog,ha kimész az ajtón nélküle,mert ott nem tud megvédeni téged.
A kutyának hatalmas stressz az,ha falka vezérnek kell lennie és úgy érzi védenie kell.Szedd össze magad és ne sírdogálj minden sz*ron,úgysem old meg semmit a pityergés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!