Mi a tapasztalat a D'IQ kennelről?
A neten nem találtam róla semmit.
Van valakinek onnan kiskutyája?
Nem minden tenyésztő megbízható. Láttam már nem egy példát, hogy kennelt alapít valaki aki pont ugyanazt csinálja mint egy szaporító. Semmi cél, semmi munkásság, csak van törzskönyv, és ellik a kutya. Én azokat a tenyésztőket nem is venném számításba, amelyiknek nincs egy honlapja amin keresztül bemutatja a munkásságát, céljait, eredményeit, kikötéseit stb.
Nem utolsó sorban (de ez már csak az én meglátásom és nem független következtetés) engem a Tisza környéki régió nagyon nehezen győzne meg, egy ottani kennelnél sokkal nagyobb átvilágításra hajtanék (már amennyire ezt vevőként lehetséges) mint egy másik környéken.
Hívd fel őket és kérdezd meg tőlük pontosan azt amit egyes írt. Munkásság, célok, eredmények, kikötések hol találhatók?
Olyan kennelből, ahol rábízzák a vásárlóra a kutyát csak adja már azt a pénzt - nem veszünk kutyát! Mert ők semmivel nem jobbak egy szaporítónál. És ne támogassuk a szaporítók munkáját, rengeteg kutya közvetett módon a menhelyen köt ki az ilyen emberek miatt és egész életüket is ott tölthetik...
Eddig akárhány alkalommal nem találtam semmilyen infót, weboldalt, Facebook oldalt egy kennellel kapcsolatban, kicsit utánajárva, kiderültek hogy nagyon nem véletlenül van így.
A magukat agyonreklámozókat is le kell csekkolni, mert nem mind arany, de amikor ohne infó, az több mint gyanús
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!