Hogyan vegyem rá anyut?
Az a helyzet h van egy tanya ahol rengeteg kutya van és az egyik nagyon a szívemhez nőtt (rossz állapotban vannak/soványak, vizük is koszos, mocskos,a bundájuk elhanyagolt , láncon bezárva vannak stb...)már újszülött korában is láttam ezt a kicsit mert apu munka társa a tanya tulajdonosa és elég sokszor van munka ebéd és erre hivatos az egész család és arra gondoltam h ezt a kiskutyát elhozom onnan és befogadjuk amíg nem találok neki normális gazdát vagy ha megbarátkozik velünk és elviseli a helyet mert nálunk benn lenne és nem lenne sok a három kutya(mert már van kettő) akkor én elvállalnám nagy örömmel
csak erre h vegyem rá anyut ? bármelyik megoldás jó lenne persze nekem jobban tetszene ha nálunk maradna mert mint említettem a szívemhez nőtt de a legfontosabb h neki jó legyen és most kb4-6 hós szval ez nem csak egy fellendülés mert még olyan pici és cuki stb...
segítsetek kérlek am ha ő eljön kihívjuk az állatvédőket csak az a kutyus ne kerüljön be a menhelyre mert ő nem bírná :(
s.o.s.
Ilyen körülményeknél még a menhely is jobb, szóval azt ajánlom hívjátok az állatvédőket minél hamarabb, és közbe, ha anyukád is engedi, akkor vigyétek el azt a kiskutyát.
Hogy vegyed rá? Ha megengedi igen, ha nem akkor nem...bizony ilyen az élet. 2 kutya az szerintem 1 háztartásban bőven elég.
Ha ilyen rossz körülmények között élnek, akkor én a többi kutyát is ugyanúgy sajnálom.
Az állatvédőknek valahogyan szólni kéne, tudom nehéz, mert a szüleidet nem akarod magadra haragítani. Az én környezetemben sem érti mindenki, hogy miért viselem nehezen, ha ilyet hallok, és miért szedem össze a kóbor kutyákat. Én már többet vittem kutyamenhelyre (nem sintértelep), nehogy azt hitt, hogy olyan rossz ott, legalább megvan az esélyük, hogy jó gazdihoz kerülnek. Mondjuk a kutyáknak jobb, ha oltva kerülnek be oda.
Egyébként hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!