Ez milyen kutya?
Figyelt kérdés
Nagyon szép a szőre meg elég érdekesen is nézki. Amikor először megláttam, azt hittem macsk utána, hogy egy szürke színű róka és mikor jobban megnéztem csak akkor jöttem rá, hogy ez egy kis termetű kutya. A fajtáját megtudjátok légyszíves mondani? Amúgy a ti kutyátok is szokott úgy ugrálni, mint ő a videóban?
2021. nov. 24. 06:33
12/15 anonim válasza:
Ez egy róka. És ha néztél már természetfilmet, pontosan így csap le a rágcsálókra a hóban. Mivel a paplan fehér, azt gondolja hónak.
13/15 anonim válasza:
Ez egy róka. Az ösztöne hajtja. Azt hiszi a takaróra, hogy hó és az apró mozgásra alatta ezt, hogy pocik. Jellegzetes mozgással fejjel beleugrik a ,,hóba", hogy kihozza és megegye az alatta lévő egeret.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akkor ezek szerint mégis róka. Nagyon szép állat. Sajnálom, hogy a mi kontinensünkön nem őshonos
2021. nov. 25. 06:24
15/15 anonim válasza:
14
Ez vagy kék róka vagy egy szimpla ezüst vörös róka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!