Kutyámnak vitamin hiánya van. Mit adjak neki?
Én a Pet-phos vitamint adom neki, de a béres csepp, vmp, ilyenek amiket felsoroltak azok is jók. :-)
Egyébként ezeket adhatod neki, attól függetlenül hogy milyen vitamin hiánya van, nem árt neki, csak hasznára válik :)
És ha nincs vitamin hiánya? A vitamin túladagolás pont olyan káros, mint a hiány.
A béres csepptől még jobban megnő az étvágya.
A megnőtt étvágynak ezer és egy oka lehet.
Bélférgesség, ha szuka, vemhesség, vagy cukorbetegség, stb.
Néhány szóból nem lehet következtetni semmire -- mindig kiakadok, amikor ilyen kevés infóra mégis dőlnek a tanácsok.
Ezeket a vitaminokat nem lehet túladagolni.
Én az Orijen Red mellé, ami azért nem egy szar kategóriájú táp, a legjobbak közé tartozik, a mellé is adok vitamin tablettát.
Állatorvos mondta, hogy ezeket a vitaminokat azzal, hogy adsz neki napi 1 tablettát, nem tudod túladagolni, csak a hasznára válik.
És kérlek ne hurrogj le senkit, itt azért vagyunk egymásnak hogy segítsünk ha probléma van, hidd el senki nem fog olyat írni ami komoly dolog és megbetegedhet tőle a kutya.. Ennyi esze mindenkinek van.
Én nem hurrogok le senkit.
De az olyan vitamintabletta, amivel nem lehet túladagolni, nem is tartalmaz vitamint.
A kutya biológiailag nem sokban különbözik az embertől. Ezért is van sajnos létjogosultsága az állatkísérleteknek.
A baj az, hogy nyakra -főre adtok olyan tanácsot, amiben nincs semmi tudásotok és elsősorban orvosra kellene hagyatkozni.
Aztán ha a kutyánál fellép bármilyen allergia, akkor csak sopánkodtok, hogy jaj, nem tudni mitől.
És te ne hurrogd le a józan ész diktálta tanácsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!