Szerintetek mi lehet a baja a kiskutyámnak?
Van egy foxi kutyusom 6 hónapos bele halnék ha meghalna mert tavaly volt egy ugyanilyen kutyusom és ő meghalt valószinuleg lenyelt valamit mert véreset kakilt hányt es biztos felsérette a belét mert mindig rágott fadarabokat ilyesmiket és meghalt szegénykém nagyon hiányzik. Elveszetnek éreztem magam minden napom szomorú volt. Nem szeretném ha ez újra így lenne ő a legjobb barátom!
Szóval ma elkezdett furcsán viselkedni mindig ugrál, harapdál, játszik. De most visszafogott furcsán viselkedik Nincs nagyon kedve semmihez. Egy-két csepp vér volt a kenelbe (a másik kutyámmal is így volt de o neki a kakija is véres volt és hányt) de kakilt és neki nem volt véres a kakija ugyhogy nem hiszem hogy ott lenne valami mert a fa házát rágja és azt hittem hogy lenyelt valamit és felséretette a belét de ha tudott kakilni és nem véres és a feneke sem akkor nem tudom enni is eszik nem hányt mert amásiknak ezek voltak a tunetei de ilyenek nincsennek nála! Nem tudom mi lehet a baja egyépként holnap jön hozzá az állatorvosbácsi de hátha észleltetek hasonlót kedvenceteknél és megtudnátok nyugtatni vagy segíteni mit csináljak!
Köszönöm!
Nagyon fontos lenne nekem ha meggyógyulna!
Ezt úgy szeretem... Egy kölyök foxi, aki beteg, de se állatorvos, se benti gyógyulás nem opció! Hadd szenvedjen, betegeskedjen csak odakint a hidegben.
Mert ugye annyira szeretik azt a kutyát... Ha meghal, majd jön a következő áldozat a házhoz.
A foxterrier az kotorék eb, patkányoznak vele, vadásznak vele miért ne lehetne kint tartani?
Nem értelek titeket ezek a kutyák nem Yorkik stb. akiket ismerek van foxijuk egyiknek sincs a házban bent.
El vagy tevedve, nem kinti fajta, kifejezetten tilos kint tartani telen.
Neked amugy mi bajod van kerdezo? Szarul tartod a kutyat, az elozot hagytad meghalni, most se vagy hajlando orvoshoz vinni, moslekkal etetsz...
Minek neked allat?
Nem hagytam meghalni volt hozzá orvos sok pénzt koltottunk és cseppet sem sajnálom a pénzemet ha kell az egesz penzemet oda adom! Sokkal fontosabb nekem a kutyám!
A pénz számomra csak egy ezköz ami szukséges a megélhetéshez de amikor vamelyik rokonom vagy házi kedvencem segitségre szorul gondolkodás nélkul kifizetek mindent csak hogy jobb legyen neki!
Az,hogy patkányoznak vele milyen alapon is jelenti azt,hogy kinti kutya? 🤣
Hogy az a kutya se tenyésztőtől van az holt biztos,úgy el zavart volna a világ végére,ha te kinti tartásra vennél foxit ahogy elő van írva.Megint a jó kis szapis kutyák,6 hetesen repülhet a tudatlan buta gazdához.
Ha elpusztul annál jobb,majd vesz másikat a buta malac a jövőhavi alomból..
Kellemetlen,hogy ilyen ostoba emberekből meg lehet élni,és egyben sajnálatos hogy ehhez állatok életét kell tönkre vágni.
De megfelelően nem tartanád a kutyát... Gyerek fejjel rengeteg pénzt (???) ráköltenél, de az, hogy az igényeinek megfelelően tartsd, az szóba sem kerül.
De komolyan, most a kutyád, egy kölyök foxi, akinek semmi aljszőre nincs, betegen kint van a kertben, egy kennelben, minden orvosi ellátás nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!