Kutyasétáltatáshoz átveszitek a nadrágot,hogy csak az legyen bekoszolva?
Nem koszolódik.
Nem ugrálhat fel rám a kutya, ha csak nem esek el, legfeljebb poros leszek. De ez a szokásos, mert a fővárosban lakom.
Melegítőben sétáltatok, de nem azért, mert bekoszolódna, hanem mert az a kényelmes. Amikor tudom, kerülöm a farmert.
De amúgy nem szokott koszos lenni, a kutya nem velem van elfoglalva, amikor sétálunk.
Középtermetű, közepes mozgásigényű keverék kutyánk van, városszéli lakótelepen, Dunához közel lakunk.
Nyár kivételével igen, van külön kutyasétáltatós cuccunk.
Nyáron kevésbé volt ez kiélezve, mivel nem elegáns helyen dolgozom, nekem a hétköznapi és munkaruhám sem a kosztüm-vonulat, úgyhogy jó időben inkább csak a nagy, futkosós/kirándulós sétákhoz vettem fel kutyás nadrágot/pólót. A cucc többnyire csak kutyanyálas/szőrös lett, akkor meg kimostam.
Viszont amióta kezd esős-saras lenni az idő, azóta igen, van külön kutyasétáltató cuccom, mert egy farmert vagy kabátot nem most ki minden második nap az ember. Még a rövid, esti eü sétán is van "munka" séta közben, ami közben pl. a kutya vizes-sáros szőre vagy a koszos póráz bekoszolhatja a nadrágot vagy a nadrág alja is nedves, koszos lehet pl. ha az avarban sétálunk. Nagy, futkosós, labdadobálós, huzizós, futkosós sétáknál pedig nem azt akarom figyelni, hogy jajcsaknehogy hozzámérjen. És a mién nem ugrik fel, de lehet más kutya nincs megtanítva erre. :-) Most télen sétáltatós cipő, pulcsi és kabát is van (kb. túracuccok), részben koszolódhatnak, részben beizzadok én is egy 1,5 órás dunaparti futkosásban, részben melegek. :-)
Hazaérek és már öltözöm is át :)
Kényelmesebb és nem lesz szőrös a ruhám.
Vidéken élek, a határba sétálunk és szerintem előző életemben disznó voltam, mert nem tudok tiszta maradni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!