Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megfagyhat a kutyám?

Megfagyhat a kutyám?

Figyelt kérdés

Elveszett a kutyam, palotapincsi nem volt hosszu szöre és ma szerintem kint fog aludni, remélem hogy alszik és meg életben van.😭

Ahol en lakom 1°C van es köd.

Megfagyhat? 😭😭😭

2021. nov. 9. 23:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
79%
Hát, az én pincsim tuti nem bírná, nagyon fázós. Meglett már azóta?
2021. nov. 10. 07:22
 12/27 A kérdező kommentje:

Egy kerdest tettem fel ha tudtok valaszolni jo ha nem akkor engedd el. Kijarasi tilalom van akkor hova menjek? Miert vagytok ilyen rosszak? Es meg Nem lett meg.

+ az ejszaka olyan köd volt hogy ket metert nem láttál. Legyunk mar jobbak egy kicsit egymassal es segitsunk a masikon ha tudunk!

2021. nov. 10. 08:02
 13/27 A kérdező kommentje:

" Remélem tudod hogy egy büdös állatkínzó vagy aki a saját kutyájára nem képes vigyázni! Szégyelld magad hogy fel mertél tenni ilyen kérdést!! Remélem miután megtaláljátok le is adjátok a sintértelepen hógy méltó gazdát tálaljanak neki!!! "

Ezt meg privatba kaptam😂 hat nem jutok szohoz, milyen emberek vannak..

2021. nov. 10. 08:08
 14/27 anonim ***** válasza:
70%

1. Nincs kijárási tilalom.

2. Ha a kutyád elszökött, annak nyomós oka van, elhanyagolod.

3. Te vagy az, aki nem képes felfogni, hogy undorító dolog a véletlenre bízni a kutya sorsát.

4. Akármilyen köd van, ha kimész, világítasz és szólongatod, odamegy hozzád.

Remélem valaki megtalálja és befogadja.

2021. nov. 10. 09:28
 15/27 anonim ***** válasza:
91%

Magyarországon nincs kijárási tilalom de lehet nem itt él a kérdező, azt nem tudhatjuk.

Remélem kibírta az éjszakát a kutyusod és meg lesz.

2021. nov. 10. 10:26
 16/27 anonim ***** válasza:
77%

Itt is köd volt,esélytelen hogy megtaláld ködben.A köd miatt a kutya szaglása sem a legjobb,a palotapincsi pedig nem is az orráról híres,ha haza is akart menni jól elkóvájoghatott.

Megfagyni megfagyhat,ha talaj menti fagy van,de nem fog aludni.Lefekszik egy kicsit pihenni,kifújja magát,de amúgy megy tovább,amellett hogy szinte biztosan fázik érdekli is minden,és még gondolom valahol fél is.Minden arra ösztönzi,hogy menjen valamerre.

De ne aggódj,ha barátságos már valaki egy nyírt kistestű kutyát rég becsalogatott a lakásba vagy udvarba.Nem hiszem,hogy utcán van,Facebookon is tegyél ki hírdetést legalább a környéked csoportjaiba.

Plakátokat tudsz még nyomtatni,be tudsz telefonálni menhelyeknek és gyepiknek hogy ha valaki talál egy a leírásodnak megfelelő kutyát akkor szóljanak,mert elveszett a tiéd..

Sok dolgot tehetsz,a gyakori nem sokat segít ebben a helyzetben.Időhúzás.

Az előtt találd meg,hogy elütné autó,megtépné vagy megölné másik kóbor kutya,valaki úgy döntene hogy úgyse keresik és megtartja..

2021. nov. 10. 11:29
 17/27 A kérdező kommentje:
Sajnos nem volt baratsagos, nem állt meg idegeneknek. Posztoltam mar kepet is csak erre ahol en lakom eleg rosszak az emberek es hurkokat tesznek le mindenhova :( reggel ota ma jöttem haza es semmi..
2021. nov. 10. 11:35
 18/27 anonim ***** válasza:
85%
Hol élsz, ahol kijárási tilalom van? Nálunk most nincs, de amikor volt, akkor ez a tilalom az állatvédőkre nem vonatkozott, őket meg lehetett kérni ilyen esetben a kijárási tilalom idején, és mentek keresni. Esetleg keresni kell egy ilyen egyesületet felétek, és segítenek.
2021. nov. 10. 11:47
 19/27 anonim ***** válasza:
91%

Gondolom Románia vagy valami ilyesmi,ha hurkokat is tesznek ki..

Járj körbe a környéken kajával,pórázzal aztán vagy meg lesz vagy később is mész.

De jó lenne kapuszabályt legalább megtanítani a kutyának.Nem lehet élete végéig csukott ajtókat tenni elé,hogy ne lépjen le,nekem 3 kutyám is van és eszükbe se jutna egyedül kimenni a kapun ha tárva nyitva hagyom se..

2021. nov. 10. 12:06
 20/27 anonim ***** válasza:
79%

1 fok van, nem kedvesek az emberek, hurkok vannak, ez tényleg románia :D

Te kérdező, Erdélyi vagy ? (Ha már kitaláltuk mondd már meg :D)

A kutyád azóta meglett ?

Amit a 18as mondott elsőre nekem is az jutott az eszembe.

Meg ha keresed akkor vidd magaddal -ha van olyan játéka- azt a dolgot amit rögtön felismer, mondjuk egy olyan játékot ami hangot ad ki, vagy a kedvenc kajájának a zacskóját ,tehát amire fülel.

2021. nov. 10. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!