Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Törzskönyv nélküli alaszkai...

Arktika kérdése:

Törzskönyv nélküli alaszkai malamuttal be lehet repülni a fülöp szigetekre?

Figyelt kérdés
A kutyus(egy korai terhes szuka)be lenne oltva, csippelve, állatorvossal meg lenne nézetve utazás előtt, de nem lenne törzskönyve. Egy nagy műanyag kutyusketrecben utazna a poggyász raktérben. Szerintetek így kivihetném? Nem jönnék vissza. A kölykök pedig egy kis plusz bevételi forrás lennének
2021. nov. 8. 12:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10%
Én úgy értelmezem, hogy még nem az övé a kutya (be lenne oltva), hanem magához venné a kutyát aki már vemhes és ahelyett hogy a kölyköket megölné, felneveli, gazdát keres és eladja őket (az meg hogy mennyiért, hogy annyiért amibe bele kerültek, vagy úgy hogy kis haszon legyen rajta, már más kérdés. Egyszer nekem is úgy alakult hogy kölykök lettek, de csak annyiért adtam, amennyiben a kaja volt, oltások, chip stb. )
2021. nov. 8. 13:33
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
Bár lehet rosszul értelmeztem.
2021. nov. 8. 13:34
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen terved van, az adott ország állat beviteli szabályozását kell megkeresned.
2021. nov. 8. 14:21
 14/18 anonim ***** válasza:
61%
A sok okos szaporítózós válaszoló közül valaki tudna ide tenni a Fülöp szigeteken hatályos kutya tartási leírást, rendeletet, bármit? Gondolom, ismerik a vonatkozó törvényeket abban az országban.
2021. nov. 8. 15:37
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Vemhes szukát nem raknék repülőre,meg a vemhesség fő a nyugalom biztonság. Simán elvetélhet,mellesleg a szuka bele is pusztulhat. Sajnos a csomagtérben nagyon nagy a zaj,rá sem néznek a kutyákra.Szerintem a hatósági állatorvos nem fogja aláírni és pecsételni az útlevelet,meg a papírokat,mellesleg vemhes szukát nem oltanak be. Kelhet titer teszt ha nem mutaja ki a védettséget a veszettség ellen akkor rá kell oltani és 14 nap múlva újra nézik. De vemhes szukát nem oltanak.

Ismerősöm most utaztatott ki kutyákat,szóval nagyon nem egyszerű. Állatorvoshoz járás és papír munka,illetve kint is,hogy kell e karantén avagy sem az meg ország válogatja.

2021. nov. 8. 16:01
 16/18 anonim ***** válasza:
74%
Én nem ismerem a törvényt a Fülöp-szigeteken. Én azt mondtam, remélem jó kis büntetést kap az ilyen rohadék. Szimplán a reményemet fejeztem ki. :)
2021. nov. 8. 16:19
 17/18 anonim ***** válasza:
56%
Szegény kutyusok ha túlélik a repülőt majd az egész évben 30 fokos hőmérsékletbe pusztulnak bele :(
2021. nov. 8. 20:47
 18/18 anonim ***** válasza:

A fülöpszigeteki állatvédelmi törvényt kell átbogarásznod. A szaporítózós idióták figyelmébe ajánlanám, hogy a legtöbb nyugati országban és a tengeren túlon is értékesíthetőek, vagy legalábbis ajándékozhatóak nem törzskönyves szülőktől származó kölykök, a legtöbb helyen nincs tiltva ahogy itthon sincs 10 darab kölyökig.

Én értem, hogy bennetek dúl a harag meg a lelki frusztráció, de legalább hülyék ne lennétek (altatás, édes istenem....) ha már egy adott témáról beszéltek és ne kívánnátok mindig a másiknak a rosszat vagy a halálát. És ti vagytok elvileg az állatkedvelők, hát nektek sem adnék kutyát a kezetekbe...

2023. ápr. 29. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!