Törzskönyv nélküli alaszkai malamuttal be lehet repülni a fülöp szigetekre?
Vemhes szukát nem raknék repülőre,meg a vemhesség fő a nyugalom biztonság. Simán elvetélhet,mellesleg a szuka bele is pusztulhat. Sajnos a csomagtérben nagyon nagy a zaj,rá sem néznek a kutyákra.Szerintem a hatósági állatorvos nem fogja aláírni és pecsételni az útlevelet,meg a papírokat,mellesleg vemhes szukát nem oltanak be. Kelhet titer teszt ha nem mutaja ki a védettséget a veszettség ellen akkor rá kell oltani és 14 nap múlva újra nézik. De vemhes szukát nem oltanak.
Ismerősöm most utaztatott ki kutyákat,szóval nagyon nem egyszerű. Állatorvoshoz járás és papír munka,illetve kint is,hogy kell e karantén avagy sem az meg ország válogatja.
A fülöpszigeteki állatvédelmi törvényt kell átbogarásznod. A szaporítózós idióták figyelmébe ajánlanám, hogy a legtöbb nyugati országban és a tengeren túlon is értékesíthetőek, vagy legalábbis ajándékozhatóak nem törzskönyves szülőktől származó kölykök, a legtöbb helyen nincs tiltva ahogy itthon sincs 10 darab kölyökig.
Én értem, hogy bennetek dúl a harag meg a lelki frusztráció, de legalább hülyék ne lennétek (altatás, édes istenem....) ha már egy adott témáról beszéltek és ne kívánnátok mindig a másiknak a rosszat vagy a halálát. És ti vagytok elvileg az állatkedvelők, hát nektek sem adnék kutyát a kezetekbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!