Két hónap szobai lét után sem szobatiszta a kutyám, ráadásul az ágybahugyozik, lehet sose tanulja meg?
Két kutyám van, a másik 1 héten belül tudta, az új meg 2 hónap alatt sem.
Illetve tudja már nagyjából, de ha mégis akkor az ágybacsinálja... az én ágyamba.
Nincs ket egyforma kutya, ezt kene megerteni kerdezo.
Hanyszor viszed ki egy nap? Mennyi idos? Miert engeded fel az agyra, ha tudod, hogy fixen odapisil?
1.Miért nem tiltottad akkor már le az ágyról?
2.Hányszor viszed le őket egy nap? (3 alkalommal legalább kellene.)
3.Ugye nincs kutya pelenka sehol..? :D
Velük alszom, kétóránként viszem ki. Ennek ellenére az ágyamba meg az alvópárnájába hugyozik.
Hugyozna a hidegpadlóra vagy akárhova máshova, de hogy az ágyak meg a párnák a pisihelye... durva.
Hát b*szdmeg,ha velük alszol min csodálkozol?
Csinálhatja szimplán jelölés miatt is.Úgy rúgdaltam volna ki még a szobából is,hogy a lába sem éri a földet.
Én is szeretem a kutyáimat,de hogy az ágyamba másszon és még oda is pisiljen..
Ha hülye vagy és hagyod neki úgy kell neked.Az elsőnél a legnagyobb szigorral kellett volna azonnal letiltani onnan és fel se engedni többet.Ezek nem plüss macik hanem kutyák,ha nem vagy következetes ott fognak beléd rúgni ahol lehet,mert falka állatok.Pillanatok alatt feléd kerekednek.
Saját fekhelyét vagy a saját párnáját is minek jelölné?
Az nem jelölés mikor kiömlik belőle az összes.
Ha kétóránként kiviszem nincs ilyen gond.
Csak nem mindig tudom kétóránként kivinni, van amikor 4 óránként.
Megértem hogy nem bírja vagy akarja tartani, nade ne a saját vagy az én ágyamba.
Sarokba, szőnyegre, csempére, de ne a párnára, ágyra.
Sehová nem elfogadható a pisilés a lakásban.
Ha nem bírja tartani úgy,hogy 2 óránként lehordod vidd el orvoshoz.főleg ha "kiömlik belőle az összes".4 óra sem szabadna,hogy gondot okozzon neki.
"Saját fekhelyét vagy a saját párnáját is minek jelölné?"
Ezt meg nem gondoltad komolyan ugye? Azért mert van másik kutya és ott vagy te is.
Nem elfogadható, csak ideiglenesen amíg teljesen szobatiszta nem lenne.
De én feladom, ahogy az emberek se tudják mind letenni a jogsit, ez a kutya se lesz szobatiszta.
Előfordult hogy bement olyan szobába ahol sose szoktunk lenni, Ő sem, de bement, felugrott az ágyra, belehugyozott és jött ki.
Nem az Ő ágya, nem is ottszokott aludni, aztán mégis.
De ha ideiglenesen megengedsz neki valamit akkor NEM AZT TANÍTOD,HOGY NEM SZABAD!
Ez nem egy gyerek,hogy majd egyszer csak kinő valamit vagy felvillan a feje felett a villany körte és akkor minden oké lesz.Ha egyszer meg van engedve,hogy bevizeljen a szoba sarkába akkor mindig a szoba sarkába fog menni,mert az egy olyan pont ahol megengedted,hogy ürítsen.
SEHOL A LAKÁSBAN NEM! Ő nem tud textil és textil közt különbséget tenni.Nem ismeri fel,hogy neked most egy kedvenc pulcsid hever a földön vagy egy kis szőnyeg.
És,tekintve hogy te egy tehetetlen p*cs vagy igen,ez a kutya így fog maradni.
Mert egyrészt semmi következetesség nincs benned,másrészt semmi kontrollod nincs a kutyád felett,harmadrészt orvoshoz se vinnéd,hogy nincs-e valami húgyúti problémája ami miatt akár akaratlanul elengedi magát valahol.
Dagonyázz csak abban amit teremtessz magad köré.Majd ha már bele untál vagy bele fáradtál meg fogod te erőltetni magad,hogy ne legyen minden hugyszagú körülötted.Ezt a szagot fogod magaddal vinni mindenhová..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!