Ilyenkor már el kéne altatni a kutyát?
Én semmiképp nem altattatnám el amíg fájdalmai nincsenek.
Vennék neki egy rokikocsit inkább.
Tudom, mit érzel.
Az jó, ha nincsenek fájdalmai. De próbáld csak kicsit összehasonlítani a mostani helyzetét a korábbival. Meg tudja tenni azokat a dolgokat, amik eddig örömet okoztak neki? Tud "teljes életet" élni?
Ha alig tud járni és nagyon lesoványodott, akkor akár milyen nehéz is, én nem sokat várnék a búcsúval. Őszintén, ha én lennék ebben a helyzetben, és lehetne ilyet választani, magammal is megtetetném. :-(
Igen.
De majd mindjárt töröltetik a válaszomat, és jönnek a jóemberkedők, hogy "Keressé másijk orvostot!" "Anyádat is elaltatnád?" "Enyém is így volt, de felépült, és most 36 évesen is itt szaladgál."
1-es, ez azért nem opció, mert neki a mellső lábát érinti a dolog leginkább, de mondta az orvos, hogy fokozatosan a hátsó lábai is le fognak bénulni, ez már most is látszik :( Meg amúgy én annak nem látom értelmét, hogy szerencsétlen kutya kerekekkel sétáljon és pelenkázni kelljen. Egy fiatal kutyánál bevállalnám, ha úgy is tudná élvezni az életet, de egy idősnél ennek már nincs értelme.
2-es én is ugyanezen a véleményen vagyok! Köszi, jól jött a megerősítés :( Én is azt akarom nézni, hogy neki mi a legjobb.
Nekem egy németjuhászom volt ami lebénult öregkorára. Szintén ez hogy nem tudta rendesen megtartani a farát, pár lépés után lefeküdt pihenni.
Én ragaszkodtam hozzá hogy ne altassuk el viszont borzalmas volt a sétáltatás. És elaltattuk.
Szerintem ebben a korban inkább altassátok el mert mi van hogyha emiatt a dolog miatt később valami beláthatatlan komplikáció miatt kínszenvedések következtében hal meg? Az csak nem lenne jó.
Mert most mintha talán csak a saját önzőséged miatt akarnád mesterségesen életben tartani.
Nincsenek fájdalmai szóval én elvinném ide:
itt van tanácsadás is, hátha tudnak valamit javasolni.
Vagy ha nagyon messze laksz egy telefont megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!