Ki vállal bichon havanese fedeztetést?
folyt köv. :
én NORMÁLIS vagyok, úgyhogy írok:
NE (!!!) pároztasd a kutyád, inkább ivartalaníttasd, mert így is RENGETEG felesleges édes kiskutya van akik nem kellenek senkinek. Ha szereted az állatokat, ivartalaníttatod a tiéd.
NEM KELL ellenie egyszer sem. Neked sem lesz semmi bajod ha nem szülsz / nem csinálsz gyereket.Egészségesebb és hosszabb élete lesz ha ivartalaníttatod.
Az ilyennek hiába magyaráztok,úgysem tudja vagy akarja felfogni.Fejébe vette,hogy szaporítani akar,kell a válságban az a kis pénz,amit a kölykökért kaphat.
Ilyen kis divatkutyából rengeteg van,de az ugye nemszámít,óccsóért megveszi a sok barom.
Igen? Tényleg meg akarsz tartani 4-5 kölyköt, etetni őket, felnevelni, ivartalaníttatni...stb?
Amúgy nekem van egy gyönyörű 1,5 éves havanese kanom, de soha a büdös életben nem szaporítanám.
Amúgy ez egy kistestű kutya...nem biztos, hogy kellemetlenség mentes lesz a szülés...de gondolom az nem számít.
És mi az, hogy csak szülés után lehet ivartalanítani? Úristen, olvass már utána egy-két dolognak.
Én meg a yorkimat akarom majd fedeztetni csak nálam sajnos komplikáltabb a dolog ezért ez nem fog összejönni most :(
Addig is itt van 1-2 cím és sok szerencsét.
Ja és tényleg csak akkor fedeztess ha elolvastál már legalább 1 tenyésztésről szóló könyvet és tudod biztosíatni az oltást és a féreghajtást ja és a jó minőségű tápot :)
Ez volt az expressen a fekete-fehér és az 1 db fekete. Sok sikert :)
Nem akarod eladni? És ha tegyük fel az alomban lesz minimum egy kislány, akkor nyilván őket sem szabad ivartalanítani, egy elletés nélkül, tehát őket is leelleted...
Hát... vannak még érdekes indokok.
Szerintem menj és ivartalanítsd minél előbb. Idősebb lesza kutyád, és sokat fog szenvedni. Ha szereted a kutyádat, akkor nem eszel meg semmi marhaságot..
,,Ivartalanítani is csak egy ellés után lehet ;) Előbb gondolkozz aztán írj ;)"
Édes jó istenem...
,,KEzdjük ott nem akarjuk eladni őket :) Csak ugye egyet mindeképp kell adni a kan kutya gazdájának.. vagy pénzt.."
Akkor meg minek?Ha kutya kell, vannak fajtamentők, van menhely, hirdetnek ingyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!