Budapesten kutyatartás?
Sziasztok! Nem rég költöztem Budapestre, viszont a Jack Russell terrier kutyusom a szüleim házánál maradt vidéken. Az a célom, hogy magammal vigyem és velem éljen a lakásomban.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan oldjátok meg munka/egyetem mellett a kutyatartást, úgy, hogy kellően le legyen fárasztva, elegendő sétáltatás meg legyen, ne maradjon egyedül túl sokáig, jól érezze magát stb? Tudom, hogy rengeteg kutyás van Pesten is, viszont az enyém sohasem lakott lakásban még, és nagy udvar áll a rendelkezésére jelenleg. Szóóval még nem tapasztaltam meg milyen egy nagyvárosban tartani. Másrészt azért is nehezebb a helyzetem, mert nem szocializált kutyuról van szó, ezért kutyasuliba is kellene járnia mindeközben. Minden kutyás válaszát nagyon szívesen várom, köszi szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!