Hogy lehet az,hogy az állatorvos 20-25 ezret ir fogköeltávolításra és az emailben már 35 000 lesz?
Emailben;
Kedves Gazdi!
35kg kutyusának a depuratio kb.35e forintba fog kerülni, előre nem tudjuk megmondani, hogy a kutyus hogy reagál a bódítószerekre, miből mennyit igényel majd a szervezete, illetve, látnunk kell majd, hogy milyen állapotban van a fogazata-szájürege, szüksége lesz-e gyulladáscsökkentő- vagy fájdalomcsillapítószerekre.
Sok szeretettel várjuk Önöket, időpontot telefonon tudnak kérni!
Szép napot és kellemes hétvégét kívánunk: Pozsonyi …..(… asszisztens)
Üdvözlettel:
Pozsonyi Kisállat Rendelő
Én sajnos hányingeres vagyok, emiatt gondolkodtam el az altatásos fogászaton, idén nyáron kértem egy árajánlatot, horror összeget kaptam. :-(
A kutyák ebből a szempontból szerencsésebbek, meg a cápák, kihullik egy fog, nő másik. :-D
Bocs az offért.
Szóval a lényeg, hogy az altató miatt lesz ennyi. Sajnos, a nagyobb kutyáknak nagyobb dózisok kellenek, hogy hasson, ezt bele kell kalkulálni, amikor valaki kutyát választ, ha meg nem gondoskodsz az egészségéről, az a kutyának is rossz. A lakások fűtése is ilyen egyébként, kis lakást olcsóbb befűteni, mint egy nagyot.
Ott van, hogy:
Ultrahangos fogkőeltávolítás: 20-25.000 Ft vegyük, a rosszabbik esetet, hogy 25.000 Ft
hozzá megy a
Vizsgálati díj: 7500 Ft
Az már 32.500 Ft
A maradék költség meg gondolom ez amit írtál: ,,szüksége lesz-e gyulladáscsökkentő- vagy fájdalomcsillapítószerekre."
Semmi félre tájékoztatás nincs ebben.
Egy bnom mondta,h altatas nelkul csinaltak az ugyanennyi kilos ugyanilyen feju kutyajanak ugyanez a doki. :D
Engem is felrekezeltek fogszabslyzason. Osszetorlodtak a fogaim 10 ev fogszabalyozas utan.(ebbol 2,5 fel beragasztott fem hanyinger volt) . Dr Kernacs Ilona volt.
Az állatorvos saját maga szab árakat.Ki tudja mikor csináltatta,azóta azért igen csak felmehettek az árak.Főleg hogy egyre keresettebbek a dokik,de egyre kevesebb van belőlük.
Ha kivizsgálta a kutyát lehet nem is lesz ekkora összeg.Mondott egy körülbelüli árat,ami szerintem teljesen reális.
ELŐRE LÁTHATÓAN annyiba fog kerülni.Ha bódítják vagy altatják.
De nem írta biztosra.Azt írta látniuk kell a kutyát előzetesen.Ergo simán lehet neked is 25.000 ha nem olyan súlyos,hogy altatni kelljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!