Mit csináljak, hogy a szemközti házban lévő kutya ne ugasson annyit?
Van amikor órákon keresztül csahol, idegbeteg, nekiugrál a vaskapunak úgyhogy kb elviselhetetlen. Vizsgaidőszakban nem tudtam tanulni mert egyfolytában ugatott. Minden ok nélkül hozzáteszem. Próbálja hergelni a többit kutyát az utcában, de azok hál' istennek rá se bagóznak. Éjszaka nem lehet aludni stb. A gazdájával nem lehet beszélni, fogalma nincs róla hogy kell nevelni egy kutyát. Én szeretem az állatokat, tisztelem az életüket a szúnyogot is csak akkor csapom le ha már támad, de ebbe a kutyába gondolkodás nélkül bele tudnék ereszteni egy tárat.
Vkinek van vmi jó tippje mit lehetne tenni?
Köszönöm!
Szerintem erre is van megoldás főleg ha másokat is zavar!Önkormányzathoz bemész ott biztosan tudnak mondani valamit!
Nehogy már azért elköltözzön a kérdező mert egy idióta nem tudja megnevelni a kutyáját!
Nekem is van 2 kutyám,tömb házban lakom és itt az van hogy ha zavarná a lakókat a kutya csaholása akkor simán felszólíthatnak hogy vigyem el őket!Benne van a kutya tartási szabályzatban!Az enyémek nem ugatósak ( úgy lettek nevelve), csak akkor jeleznek ha kopog valaki meg a lakók is állatbarátok szerencsére!
Egyet tudsz csinálni, bemész az önkormányzathoz. Mást legálisan nem tudsz.
De megértelek, igazad van.
Köszönöm a válaszokat!
A költözzek el meg ne nyissam ki az ablakot válaszolóknak üzenem, hogy az ő szomszédjukba is hozzanak egy ilyen idegbeteg telepről szalajtott korcsot, és ne hagyja őket aludni, se tv-ét nézni stb!
Az a vicc amúgy, hogy a gazdái a kutyának (öreg házaspár)diplomás emberek. Arra viszont nincs elég eszük, hogy megneveljék a kutyát. Szóltunk már nekik, sőt még mi vettünk kutyariasztót ilyen ultrahangosat (nem 2 fillérbe kerül megjegyzem), hogy tegye oda a kapuba, hogy ne menjen oda ugatni a kutya, ha nem maradjon a ház végébe. B*szta kitenni. Inkább csókolgatja meg gügyög annak a korcsnak.
Hát ahogy látom nincs más választásom csak az önkormányzat. Majd odamegyek, ott töltök fél napot, és a jó ég tudja hány hónapot várok míg átmegy az ügy és történik valami, ha történik. Mindezt azért mert idióta emberek nem tudnak kutyát nevelni...
Szia!
Én is ebben a cipőben jártam. A szomszédom mentett egy Beagle kutyust menhelyről. Tök aranyos volt addig a pillanatig ameddig nem hagták egyedül. A szomszédom folyton melózott és láss csodát az unatkozó kutya egésznap az ablak alatt vonyított. Azt hittem frászt kapok tőle 2 hét után. Szóltamh halgatassa el. Közölte velem h ez egy kutya. Az a dolga h vonyitson, ugasson...
Mondtam neki h igen? Okés vonyítson egész éjszaka a te ablakod alatt.. A srác 1 utcányira lakik innen, szóval nem hallgatja naphosszat ezt a hülye kutyát. Aztán egy nap mivel az ökormányzatot nem érdekelte h ez megy fogtam átmentem és rákoppintottam az orrára... Azóta ha meghallja a hangom csendben marad.mielőtta nagy okos megszólnak nem vertem el a kutyát mint a rongyot csak megmutattam neki h ő van ez emberért é nem fordítva... De lehet h nálatok az önkormányzaton humánosabbak, mint felénk ez a 'cxxxnybanda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!