Létezik, hogy a kutyám az én menstruációm miatt viselkedik hülyén?
Őszintén, teljesen úgy érzem, hogy orbitálisan hatalmas baromságot írok, de nem tudok másra gondolni, miért kergült meg.
Amikor megvan, több mint 2 éve, kevésszer volt menstruációm, van hogy néhány havonta, máskor majdnem fél év, egyetlen egyszer két hétig, de nem volt vészes. Amióta megvan, először van ilyen vérzésem, katasztrofális az elmúlt két nap. Tegnapelőtt kezdődött a vérzés, tegnap este bolondult az egy kutya kivétellel mindig játékos, embert és kutyát egyaránt szerető cimbim, az esti sétánál. Volt három teljesen normális nő (szinte nénik) a saroknál, beszélgettek, erre elkezd ugatni, pedig szokott. Elhúzom, megyünk tovább, 30 méterre két pasi búcsúznak, elmennek, megugatja őket, közben húzza a pórázt. Megyünk tovább, továbbra is morog. Nem is tartott sokáig a séta, nem bírtam így tovább. Apám levitte este, több kutyával- ezáltal emberrel is találkoztak, szagminta, minden happy, semmi gond nem volt. Tudom, hogy apám a falkavezér, de ez a viselkedés példátlan, soha nem fordult elő. Ma reggeli sétánál egy férfit ugatott meg, bezzeg az anyukát és kisgyereket nem, és előtte egy több méterrel arrébb lévő nőt sem, tegnap minden gond nélkül ugatta meg az említett nőket (kétszer is, 10 perccel később is ott beszélgettek).
Minden létező dolgot átvettem már, mi okozhatja, és az egyetlen különbség a szokásostól az erős menstruációm.
Lehet, hogy a kutya átvette a hangulatodat.
Amúgy ezt a kaotikus menstruációs ciklust orvos vizsgálta már?
Nem tudom milyen nemű a kutya. De elképzelhető. Az állatvilágban is az ivarzó nőstény mellől elzavarja a domináns hím a többi hímet.
Lehet ez csak amolyan evolúciós ösztön.
Ha nőstény akkor nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!