Az én kutyám palotakutya és imádja nézni a tv-t.Ha bármilyen kutyát, állatot lát, ugat, nyüsszög.Érdekes módon a rajzfilmben lévő kutyákra, állatokra is reagál. Lehet hogy a te kutyusodat egyszerűen nem köti le a tv.
2021. okt. 26. 12:04
12/24 anonim válasza:
Az enyém csak a híradót nézi, meg a rex felügyelőt
2021. okt. 26. 12:06
13/24 anonim válasza:
Az enyém Orbán Viktor beszédeit kedveli, olyankor hegyezi a fülét és nagyon nézi 😂😂😂
2021. okt. 26. 12:19
14/24 mantis religiosa válasza:
Akárcsak nagyanyám. 😄😄
2021. okt. 26. 12:21
15/24 anonim válasza:
Lehet becsapós kérdés. Van tv készüléked??
Amúgy ha magasabb a képernyő frissítési aránya pl 120Hz akkor élvezhetőbb számára, ha jól rémlik a kutyusok a sima 60ast darabosan látják.
2021. okt. 26. 12:37
16/24 anonim válasza:
Nekem két hosszú orrú kutyám van, az egyik néha nézi, vagy legalábbis úgy tűnik, a másikat viszont egyáltalán nem érdekli.
Őszintén szólva szerintem közel nem olyan gyakori ez, mint a kérdésed sugallja, én spec még sose láttam elmélyülten tévéző kutyát. Max a tv-ben :)
2021. okt. 26. 12:41
17/24 A kérdező kommentje:
Jó lenne együtt nézni a kutyammal a műsorokat. Én videokban láttam hogy nézik a tv-t, de az enyém bármi megy benne rá sem hederit.
2021. okt. 26. 12:44
18/24 anonim válasza:
Te vagy a kövér beagle keverékes kérdező? Úgyse érti a kutya a tévéműsort, inkább sétálni menjetek, ha közös programot szeretnél.
2021. okt. 26. 13:13
19/24 anonim válasza:
Ha szereted a kutyád, olyan közös programot csinálsz amit ő is szeret. Ha nézné a tv-t se szeretné, meg nem lenne kedvenc műsora, mert fel se fogja. Legfeljebb nézi mert érdekes számára ez az egész.
Ha meg te nézed, és közben ott fekszik melletted a kutya és simogatod, ehhez nem kell neki is néznie. De a tv-zés csak rólad szól, nem a kutyáról.
2021. okt. 26. 13:25
20/24 anonim válasza:
17., kérdező! Nézik-nézik, de azért ne várd el, hogy veled együtt folyamatosan bámulja az Álarcos énekest pl. :) Szerintem ő csak hallgatja. :) Vannak videók, de rövidek, azok a kutyák se néznek egy gazdival sem végig komplett műsorokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!