Milyen fűtés lenne jó a kinti kutyámnak? Többi lent.
Tacskó keverék kutyusom kinti kutya. Bent nem marad meg. Van egy külön kb. 3,5x1,5 m-es, terasz alatti zárt helysége,oda van betéve a szigetelt háza. Azon kutyaajtó van. De ha jönnek a mínuszok, odabent is hideg lesz. Milyen fűtés lenne ott jó neki?
Ha lehet, azért villanyszámla barát megoldást szeretnék, és olyat, amit nem rág meg.
Egy normálisan szigetelt ház ha megfelelő méretű (nem túl nagy) azt a kutya be tudja fűteni. Mondjuk egy tacskó nem tudom, de egy vizsla igen. Fontos hogy a szigetelés tényleg jó legyen.
Amúgy vannak olyan takaró alátétek embereknek, amik tudják fűteni az ágyat. Megpróbálnék ilyesmit keresni megfelelő méretű párnában. Nem tudom mennyire terheli a villany számlát, nincs ilyesmi eszközöm, de látta már (párnában nem tudom van-e)
De most gyorsan rákerestem, sokféle van kifejezetten kutyák számára is.
Innentől nem tudok tovább segíteni, te tudod melyik lesz megfelelő
Köszönöm szépen Mindenkinek!
Sajnos a helység nincs szigetelve, csak a háza van hungarocellel és gyapjú szőnyeggel.
Nem jó fűteni a kinti kutya házát. Folyamatosan ki-be mászkál és a hőingadozástól megbetegszik. Az a lényeg, hogy a méretének megfelelő legyen, ne túl nagy, hogy be tudja magának fűteni, valamint jól szigetelt.
Szőnyeget rakni télen TILOS! A páralecsapódástól átnedvesedik és nem szárad meg. A szalma viszont szuper.
U.I. a helyiség, amire gondoltok, mert a helység az a település, amit nehéz lenne szigetelni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!