Fiú kutyának név ötletek?
Figyelt kérdés
olyat szeretnék, ami ritka, különleges, nem tömeg név, külföldi és nem hosszú
egyébként valószínűleg lányka lesz (hozzá már van több név ötletem), de még nem 100%, szóval kisfiú nevekből is szeretnék párat összegyűjteni. rengeteget gondolkoztam már rajta, rá is kerestem, de nem találtam olyat, ami megfelelő a szempontjaimnak.
és igen, tudom, hogy látlatlanban nem lehet megmondani, hogy mi legyen a neve, csak akkor amikor már látjuk, hogy mi illik rá valójában. viszont azért nem lenne rossz pár ötlet így előre is, lehet, hogy az egyik illeni is fog rá, ha meg nem, akkor úgyis adódik majd a jelleméből.
2021. okt. 23. 01:53
32/47 anonim válasza:
A #29 mintha az összes cigánynevet felsorolta volna.
34/47 anonim válasza:
Neem. A Tarzan kimaradt. De lehet hogy a Rikárdó is, nem lapozok most vissza.
35/47 anonim válasza:
Lakatos Vilszmisz
Bogdán Ílan Mászk
Sztojka Dzsóbájdön
Kanalas Dzsízöszkrájszt :DDDDDD
36/47 anonim válasza:
A 29es még vicces volt, de 35ös ez már erőltetett, nem humoros, kérlek fejleszd magad ennek tudatában!
38/47 anonim válasza:
34-es Igen, de volt Richárd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!