Kutyám első lábán leszakadt egy ujj és csak a véres csont látszik. Lesz baja?
Figyelt kérdés
Gondolom Beleakadt az ágyába és leszakította az ujjat2021. okt. 22. 19:57
31/104 anonim válasza:
szerintem troll..azóta rég elvihette volna de inkább a többieket félti mintsem a kutyáját, az a kutya meg azóta vagy elvérzett vagy szenved mert a gazdija csak ül a számítógép előtt és várja a gyakorin hogy mit tegyen...képet se fog küldeni ha igen akkor valami kamu képet.
34/104 anonim válasza:
orvos..azonnal!
ne érdekeljen ilyenkor más erre való a szájkosár és póráz!...
35/104 qkker1 válasza:
Bolond a kutya, de 110 centiről hagyja magát fényképezni! Én meg a Móricka vagyok.
37/104 anonim válasza:
Kérdező ha így hagyta a bolond kutya, hogy ilyen közelről lefényképezd és úgy hogy nem látom, hogy fogtad volna akkor mi akadályoz meg abban, hogy megnézesd állatorvossal aki erre szakosodott? Látott már minden kutyát. Nem félted jobban a saját kutyádat? Ezzel a felfogással akkor semmi orvosi ellátást nem biztosítasz neki?
38/104 A kérdező kommentje:
Akkor ne hidd el.. Kit érdekel
2021. okt. 23. 11:50
39/104 anonim válasza:
jó és mi lesz szerencsétlen kutyával?
40/104 A kérdező kommentje:
Nyomtam rá Betadine-t.
2021. okt. 23. 11:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!