Ez a kutyaház mennyire jó szerintetek télen?
oldala funér
alja szigetelt habszivaccsal, vannak apró lábai is a háznak, és szigetelt az alja
belül szalma
és az ajtóra még tudunk tenni valamit
és el tudjuk a fal mellé fordítani a bejáratot, hogy ne kifelé nézzen
ez mennyire jó ház szerintetek télre? 2 rotinak
amit még lehetne, hogy leszigetelni jobban fóliával kívülről... csak azt lehet megennék
illetve ilyen kiskutya melegítő vörös lámpával, infra lámpa is mehetne nekik télen, bár lehet azt is megennék, de nem biztos
gondolkodunk még egy építésén egy nagyobb kutyaólnak, szigetelve, lebetonozva, befalazva, és abba be ezt a házat, csak az nagy meló, az idő meg a pénz az meg kevés
mennyire vagytok megelégedve a munkámmal idáig, amit a fotón láttok?
mégegyszer:

Szendvicsfalat kellett volna csinálni, középen hungarocellel. Az ajtóra hőfüggöny mindenképp. A szalma mennyiségét pedig télen annyira kellene emelni, hogy frissen kb. a ház harmadát-felét kitöltse.
Az aljában a habszivacs nincs burkolva másik falemezzel? Mert akkor azt egyrészt pikk-pakk szétszedik, másrészt meg beissza a nedvességet, amitől a szalma konkrétan berohad, a kutyákat is hűti a nyirkos aljzat és irtó büdös lesz egy hét alatt..

Hát,elég szelesnek tűnik több ponton is,a falak pedig vékonyak főleg azért mert funérlapok.Ha bejönnek a mínusz fokok olyan lesz mintha nem is lenne kutyaházuk.
Ha még egy réteget raksz kívülre(hungarocell és utána még funérlap) akkor még meg is tartja a hőt amit odabent csinálnak maguknak.
De mire megveszed az alapanyagot egy kutyaházat simán beszerzel az árából,ha más nem használtan. :D
Azért szokta szakember össze rakni,mert olyan anyagból kell csinálni ami tartja is a hőt,az meg drága.
ingyen van az anyag bástya :D
én kipróbáltam tavasszal és érezhetően melegebb volt benne, mint kint
bár alig fértem bele, mert kicsit kövér vagyok

Ne bástyázz itt,nem sakkozol öcsém.
Ha ingyen van akkor meg tessék neki állni szigetelni.Mert ez így csak kutya ház,nem szigetelt kutyaház.Télre szigetelni kell.
Ugyan úgy szendvicsben mint az alsó réteg.
+Hőszigetelő ajtó,egy kicsit több szalma és kész is.
kívülre rakok még egy réteg funér lapot az úgy jó?
tesvérem nem akarja belülre rakni

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!