Ivartalanítás után?
Tegnap ivartalanították a kan kutyámat.
Nem kapott tölcsért és felszívódó varratot kapott.
Nem tudok egész nap figyelni rá,nyalogatja a sebet. Ha tudok rászólok, de félek gond lesz.
Nem tudom hogyan kéne kinéznie a sebnek. Mennyi idő alatt kezd el összeforrni?
Valoszinu kiskutyarol van szo es azt is sejteni lehet, hogy nem volt tul nagy beavatkozas ... ha a doki nem adott gallert.
Nagykutyanal ahol a zacsit is levagjak, ott azert biztos szolt volna a doki ... kiskutyanal pity-puty az egesz :)
Amugy nekem nagy kutyam ban, nagyon nagy ... nem is volt akkora galler ami felment volna a nyakara ... virrasztottam is a kutyaval eleget :) ... ettol fuggetlenul szetnyalta magat .... rohantam a dokihoz, hogy jajj uristen :) ... nem volt semmi, azt mondta csak arra figyeljek, hogy ne fertozodjon el ... felirt Bactroban (remelem jol emlekszem) kenocsot, azzal kellett kenegetnem ... semmi problema nem tortent a kutyaval, pedig maganak szedte ki a varratokat.
Nem vagyok felelotlen gazdi, folyamatos kapcsolatban voltam a dokival ... de valojaban jobban izgultam mint a valos problema volt.
11+
En a vegen ugy rendeztem el a fejemben, hogy egy kutya ha a termeszetben elne, ott sokkal nagyobb seruleseket is szerezhetne mint amekkorat egy ivartalanitas okoz ... es meg is valoszinuleg tulelik, pedig biztos nincs doki a kornyeken. Ivartalanitas (foleg fiu kutyanal) azert nem olyan nagy cucc ... kiskutyaknal szinte semmi :)
Nekünk kannak sem,azért sem értem ezt a riadalmat.Semmi baja nem lesz a varratnak kan kutyáé pillanatok alatt beforr.
Nyalni nyalja,de rá kell szólni,azon felül az orvosunk is azt mondta,hogy hamarabb gyógyul mint fertőződik..
De persze mindig a gyakorisok az okosabbak,akkor hozz gallért.Max pár ezer forint kutya mérettől függően.
(Nekem nagy kutyára 3500 volt vastagbél műtét utánra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!