Kutyám füle be van dagadva, de úgy tűnik nem fáj neki. Olyan mintha tele lenne valami folyadékkal. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2010. szept. 2. 12:09
1/4 anonim válasza:
Othaematoma (vérömleny)
Nézz rá gugliban, én erre gyanakszom. Egy ismerősöm kutyájának volt ilyen baja, itt van 1 kép róla:
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1115888-mitol..
ez meg a 2.
Az én kutyámnak már másnap elmúlt, ahogy elvittük dokihoz.
4/4 anonim válasza:
Az én kutyámnak is volt ilyen, egy hajszálér elpattant a fülében, valószínűleg maikor vakarta, megtelt vérrel és olyan lett mint egy lufi szegénynek a füle. az orvos azt mondta, elmúlik magától... El is múlott kb. 1 hónap alatt, de a kutya füle gyűrött lett :D szegény... Ha nem múlik el, ki kel lszúrni azt mondta a doki. Szerintem szurasd ki, úgy egyből elmúlik és nem lesz gyűrött a füle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!